انگهای ناشی از ناآگاهی، بسیاری از بیماران مبتلا به صرع را از زندگی طبیعی در اجتماع محروم میکرد. اما پیشرفت دانش بشری و تولید داروهای ضدصرع توانست انقلاب بزرگی در کنترل و درمان این بیماری به وجود آورد
شفاآنلاین>سلامت> صرع یکی از قدیمیترین بیماریها در جهان است؛ متأسفانه در گذشتههای نه چندان دور مبتلایان به این بیماری سعی میکردند برای ادامه زندگی بیماری خود را مخفی کنند. به گزارش شفاآنلاین، انگهای ناشی از ناآگاهی، بسیاری از بیماران مبتلا به صرع را از زندگی طبیعی در اجتماع محروم میکرد. اما پیشرفت(Development) دانش بشری و تولید داروهای ضدصرع توانست انقلاب بزرگی در کنترل و درمان این بیماری به وجود آورد.
دکتر محمود معتمدی با تأکید بر اهمیت استفاده از دارو در کنترل بیماری میگوید: حدود 50 تا 60 درصد بیماران مبتلا به صرع با مصرف درست و بموقع دارو زندگی طبیعی دارند. از اینرو مبتلایان باید داروی خود را طبق دستور پزشک مصرف کنند و از عوامل محیطی مؤثر در تشدید حملات صرع مانند کم خوابی، استرس، ضربه به سر و مصرف برخی داروها پرهیز کنند.
این متخصص (Expert)مغز و اعصاب در ادامه میافزاید: عوامل مختلفی باعث بروز این بیماری میشود، اما تحقیقات نشان داده شایعترین دلیل ابتلا به این بیماری در ایران ژنتیک و برخی حوادث هنگام زایمان است که به نرسیدن اکسیژن به مغز نوزاد منجر میشود. وی در خاتمه تأکید میکند: هر تشنجی نشانه صرع نیست و گاهی برخی از بیماریها یا مصرف برخی از داروها به حملات تشنجی منجر میشود.