کد خبر: ۱۸۰۹۱۸
تاریخ انتشار: ۰۶:۴۵ - ۲۱ دی ۱۳۹۶ - 2018January 11
زمانیکه بیمار تب کند، سرعت ضربان قلب به بالای ۱۰۰ می‌رسد که به آن تاکی‌آریتمی‌سینوسی یا تاکی‌کاردی‌سینوسی گفته می‌شود، این یافته وابسته به خود بیماری است و بیماری اصلی محسوب نمی‌شود

شفا آنلاین>سلامت>یک فوق تخصص قلب و عروق گفت: آریتمی‌های قلبی به معنای اختلال یا بی‌نظمی در ضربان قلب است، زمانی‌که ضربان قلب<heart beat> که پدیده‌ای منظم است به هر علتی نامنظم شود، آریتمی‌ رخ داده است.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر بابک شریف‌کاشانی  با بیان این مطلب افزود: آریتمی ‌طیف وسیعی از بیماری‌ها را دربر می‌گیرد که می‌تواند شامل اختلال در سرعت یا نظم شود. اگر قلبی سریع‌تر یا کندتر یا نامنظم بزند به همه آنها آریتمی‌گفته می‌شود. گاهی اوقات آریتمی‌ خود بیماری و گاهی نشانه‌ای از بیماری است.

وی تصریح کرد: زمانیکه بیمار تب کند، سرعت ضربان قلب به بالای ۱۰۰ می‌رسد که به آن تاکی‌آریتمی‌سینوسی یا تاکی‌کاردی‌سینوسی گفته می‌شود، این یافته وابسته به خود بیماری است و بیماری اصلی محسوب نمی‌شود.

مسوول بخش پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری اظهارداشت: منشاء برخی از آریتمی‌ها خود قلب است که اینها آریتمی‌هایی‌اند که خودشان بیماری محسوب می‌شود و روش‌های درمانی خاصی دارند.

وی ادامه داد: یکسری از آریتمی‌ها خوش‌خیم و قابل درمان‌اند اما آریتمی‌هایی نیز وجود دارند که باید به صورت اورژانسی با آن مقابله کرد. ایجاد بخش CCU برای بیماران حاد قلبی و درمان آریتمی‌های حاد بعد از سکته‌های قلبی ایجاد شده که همین موضوع باعث شد تا میزان مرگ و میر ناشی از سکته‌های قلبی کمتر شده است.

شریف‌کاشانی افزود: این بدان معناست که ما دریافته‌ایم شایع‌ترین علت از دست دادن بیماران در ساعات اولیه بعد از سکته‌های قلبی آریتمی‌ها هستند.

این فوق تخصص قلب و عروق با اشاره به افرادی که ممکن است دچار این بیماری شوند، گفت: افراد مختلفی ممکن است درگیر این بیماری شوند، همه ما این موضوع را تجربه کرده‌ایم که در مواقع استرس شدید، فشارهای روحی و جسمی‌ زیاد دچار تپش قلب شویم و آریتمی ‌پیش بیاید.

وی ادامه داد: برخی از آریتمی‌ها سابقه ژنتیکی دارند و باید سوابق خانوادگی آنها مورد بررسی قرار بگیرد. تاثیر داروهای پزشکی، حتی کافئین قهوه و مصرف زیاد چای هم می‌تواند آریتمی‌ ایجاد کند. در شرایط خاص هر فردی ممکن است دچار آریتمی‌ شود.

شریف‌کاشانی گفت: در زمان معاینه بیمارانی که دچار تپش می شود، بیشتر ‌به علل غیرقلبی از جمله تب، تیروئید، کم خونی و استرس می‌رسیم. تمام این موارد باید مورد بررسی قرار بگیرد، اما صرف اینکه فکر ‌کنیم در اکثر مواقع این اتفاق خوش خیم است نباید باعث شود که به پزشک مراجعه نکنیم. هر فردی با احساس تغییر در تپش قلب باید به پزشک مراجعه کند.

مسوول بخش پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری اظهارداشت: اگر تغییر ضربان و تپش قلب به ندرت رخ دهد موضوع خطرناکی نیست، اما اگر این اتفاق هفته‌ای حتی یکبار رخ ‌دهد باید به پزشک مراجعه کرد.طبنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: