کد خبر: ۱۸۰۱۶۶
تاریخ انتشار: ۰۳:۵۹ - ۱۵ دی ۱۳۹۶ - 2018January 05
در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه می‌کنیم و اون رو به روش بخار پز آماده می‌کنیم.

به گزارش شفا آنلاین:در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه می‌کنیم و اون رو به روش بخار پز آماده می‌کنیم.

 
مواد لازم:
 

        روغن گیاهی  ۶ قاشق غذاخوری
        هویج ۱۵۰ گرم
        شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
        عسل ۴ قاشق چای خوری
        زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
        تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
        زرده تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
        آرد ۳/۴ پیمانه
        پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
        فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
        بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
        جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
        نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
        کشمش  ۱/۲ پیمانه


 کیک هویج بخار پز
 
آماده کردن مواد برای تهیه کیک هویج بخار پز:

1- به روغن اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.
2- از هویج رنده شده استفاده کنید. اون‌ها رو تمیز بشویید، پوست بگیرید و بعد رنده کنید تا به مقدار کافی هویج رنده شده داشته باشید.
3- زنجبیل رو هم پوست بگیرید و رنده کنید.
5- به جای کشمش می‌تونید از نارگیل خرد شده هم استفاده کنید.

طرز تهیه:

        یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۶ عدد قالب رمکین ۱۵۰ میلی‌لیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبه‌های بلند بذارید.
        در کاسه‌ای، هویج رنده شده رو‌ با روغن، شکر قهوه‌ای، عسل، زنجبیل، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ ترکیب کنید.
        در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالب‌های آماده شده بریزید.
        آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالب‌ها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
        قالب ها رو حداقل برای ۳۰ دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیک‌ها رو از قالب‌ها جدا کنید و بعد اون‌ها رو برگردونید.
        می‌تونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.


برچسب ها: کیک هویج ، ادویه ، شکر ، عسل ، زنجبیل
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: