در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه میکنیم و اون رو به روش بخار پز آماده میکنیم.
به گزارش
شفا آنلاین:
در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه میکنیم و اون رو به روش بخار پز آماده میکنیم. مواد لازم:
روغن گیاهی ۶ قاشق غذاخوری
هویج ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
عسل ۴ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
زرده تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
آرد ۳/۴ پیمانه
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کشمش ۱/۲ پیمانه
کیک هویج بخار پز
آماده کردن مواد برای تهیه کیک هویج بخار پز:
1- به روغن اضافی برای چرب کردن قالبها نیاز دارید.
2- از هویج رنده شده استفاده کنید. اونها رو تمیز بشویید، پوست بگیرید و بعد رنده کنید تا به مقدار کافی هویج رنده شده داشته باشید.
3- زنجبیل رو هم پوست بگیرید و رنده کنید.
5- به جای کشمش میتونید از نارگیل خرد شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه:
یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۶ عدد قالب رمکین ۱۵۰ میلیلیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبههای بلند بذارید.
در کاسهای، هویج رنده شده رو با روغن، شکر قهوهای، عسل، زنجبیل، تخممرغ و زرده تخممرغ ترکیب کنید.
در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالبهای آماده شده بریزید.
آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالبها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
قالب ها رو حداقل برای ۳۰ دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیکها رو از قالبها جدا کنید و بعد اونها رو برگردونید.
میتونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.