کد خبر: ۱۸۰۱۲۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۳ دی ۱۳۹۶ - 2018January 03
مصرف غذاهای چرب و سرشار از کربوهیدرات در شب باعث اختلال در عملکرد ساعت سلولی و احساس سستی و خستگی فرد در طول روز کاری می شود.
شفا آنلاین>سلامت>مصرف غذاهای چرب و سرشار از کربوهیدرات در شب باعث اختلال در عملکرد ساعت سلولی و احساس سستی و خستگی فرد در طول روز کاری می شود.

به گزارش شفا آنلاین،افزایش ترشح هورمون انسولین یکی از مهمترین عوامل اختلال در ساعت بیولوژیکی بدن است. ساعت بدن مسئول کنترل هوشیاری، الگوی خواب و تعدیل بسیاری از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن است.

ریتم مرکزی بدن هر روز با طلوع آفتاب مجددا راه اندازی می شود؛ نور آفتاب احساس شده توسط چشم ها در بخشی از مغز به نام هسته suprachiasmatic پردازش می شود. پس از آن ترشح هورمون های مرتبط با خواب، ریتم مرکزی را تنظیم می کنند. این قسمت از ساعت بدن تحت اختیار انسان نیست ولی طیف گسترده ای از سلول های بدن دارای ساعت هایی ˈclocksˈهستند که متاثر از غذای مصرف شده است.

این ساعت سلولی نسبت به انسولین بسیار حساس است. مصرف غذاهای چرب و سرشار از کربوهیدرات در شب باعث اختلال در عملکرد ساعت سلولی و احساس سستی و خستگی فرد در طول روز کاری می شود.

برخی از اثرات اختلال خواب و کم خوابی عبارتند از:

• کوچک شدن مغز

• کاهش حافظه

• اختلال در حافظه کوتاه مدت

• افزایش استرس

• یبوست

• اختلال در هضم غذا

• اختلال در عملکرد کبد

• پیری زودرس

• زردی پوست

• ضعف اعصاب

برچسب ها: غذای چرب ، سلامت ، انسولین
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: