کد خبر: ۱۷۹۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۴:۱۵ - ۱۲ دی ۱۳۹۶ - 2018January 02
گاهی تجویز بیش از حد آنتی بیوتیک در صورتی که اصلا ضرورتی ندارد سبب شده تا مشکلات حاد و التهابی در داخل گوش مشاهده شود

شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به اینکه به هیچ عنوان از گوش پاک کن برای تمیز کردن گوش به ویژه گوش نوزادان و کودکان نباید استفاده کرد، گفت: در برخی از کودکان بی‌خوابی و بی‌قراری از جمله نشانه‌های شایع عفونت گوش میانی است که باید توسط پزشک مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر فاطمه میراشرفی درباره عفونت گوش در کودکان ا<Ear infections in children>ظهار کرد: عفونت گوش در کودکان معمولا به دلیل عفونت ویروسی است اما همچنان عفونت میکروبی نیز می‌تواند سبب بروز عفونت شود.

وی با بیان اینکه در عفونت ویروسی نیاز به استفاده آنتی بیوتیک در کودکان نیست، افزود: گاهی تجویز بیش از حد آنتی بیوتیک در صورتی که اصلا ضرورتی ندارد سبب شده تا مشکلات حاد و التهابی در داخل گوش مشاهده شود.

این متخصص گوش، حلق و بینی در خصوص نشانه‌های عفونت گوش در نوزادان و کودکان عنوان کرد: نزدیک کردن دست و خارش گوش توسط نوزاد، خارج شدن مایع زرد یا مایل به سفیدی از گوش، کاهش اشتهای کودک، گریه‌های بیش از حد، بی‌خوابی، تب بالای ۳۸ درجه، بی قراری، و داشتن بوی بد از گوش کودکان می‌توانند از جمله دلایل عفونت گوش میانی باشند.

میراشرفی خاطرنشان کرد: فروبردن اجسام نوک تیز و دستکاری گوش نیز می‌تواند سبب آسیب رساندن به گوش  و بروز عفونت در گوش میانی و حتی در مواردی موجب تخریب استخوانچه شود، بنابراین توصیه می‌شود از فرورفتن اجسام به داخل گوش خودداری شود و حتی در زمانی که در گوش نوزادان و کودکان هنگام حمام کردن آب وارد می‌شود به هیچ عنوان از گوش پاک‌کن استفاده نشود بلکه والدین می‌توانند از سشوار و باد گرم آن برای خارج شدن آبی که داخل گوش نوزاد رفته است کمک بگیرند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در پاسخ به این سوال که عفونت گوش چه زمانی خطرناک است؟ گفت: در برخی از مواقع عفونت شدیدی که درمان نشده باشد می‌تواند پرده گوش را پاره، موجب زخم شدن گوش و از دست دادن شنوایی شود و در موارد بسیار نادر عفونت گوش درمان نشده می‌تواند به عفونت جمجمه در پشت گوش یا مننژیت منجر شود.طبنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: