کد خبر: ۱۷۹۴۹۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۰۸ دی ۱۳۹۶ - 2017December 29
گیاهان این تیره همه علفی و به حالت خودرو در مزارع و کوه‌ها و صحرا می‌رویند؛ در منابع طب ایرانی خواص متعددی از آویشن از جمله بازکننده گرفتگی‌ها، اشتها‌آوری، تقویت قوای باروری و پاک‌کنندگی ریه و معده از رطوبت‌های اضافه نام برده شده است.
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص طب ایرانی گفت: آویشن بازکننده گرفتگی‌ها، اشتها‌آور, تقویت قوای باروری و پاک‌کنندگی ریه و معده از رطوبت‌های اضافه است همچنین با جوشانده غلیظ آویشن می‌توان جلوی ریزش موی سر ناشی از ضعف پیاز مو را گرفت.


به گزارش شفا آنلاینمحمد عسکر فراشاه درباره خواص درمانی و پیشگیری آویشن اظهار کرد: آویشن درمنابع طب ایرانی، صعتر، آویشم، اوشن، کهلیک اوتی، آبشن و گیاهی از تیره نعناعیان یا لبیاسه است که در ایران ۱۸ گونه آن به ثبت رسیده است.

وی افزود:گیاهان این تیره همه علفی و به حالت خودرو در مزارع و کوه‌ها و صحرا می‌رویند؛ در منابع طب ایرانی خواص متعددی از آویشن از جمله بازکننده گرفتگی‌ها، اشتها‌آوری، تقویت قوای باروری و پاک‌کنندگی ریه و معده از رطوبت‌های اضافه نام برده شده است.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: آویشن ترشح آب دهان، ترشح عرق و ترشح ادرار را زیاد می‌کند و از این لحاظ می‌توان آن را در بیماری‌های مربوط مورد استفاده قرار داد؛ از دیدگاه طب ایرانی، آویشن قاعده‌آور خوبی است و در بانوانی که که قاعدگی آنان بند آمده است، تجویز می‌شود و به همین دلیل در زنان باردار باید با احتیاط مصرف شود.

عسکر فراشاه اذعان کرد: آویشن به علت وجود تیمول موجود در خود یک ضد‌عفونی‌کننده و ضد انگل قوی است و انواع کرم‌های روده از قبیل: تریکوسفال آنکیلوستوم و اکسیور (کرمک) را می‌کشد و علاوه بر کشتن کرم‌ها، تخم کرم را نیز از بین می‌برد.

طریقه تهیه دمنوش آویشن

وی یادآور شد: یک قاشق مرباخوری آویشن را در یک فنجان آب‌جوش دم و صاف کرده و در صورت تمایل می‌توان آن را با عسل شیرین کرد و روزی سه فنجان نوشید همچنین شستن سر با جوشانده غلیظ آویشن (۱۰ گرم آویشن را در ۱۰۰ گرم آب جوشانیده و صاف کنید) موجب جلوگیری از ریزش موی سر ناشی از ضعف پیاز مو و تقویت پیاز‌های آن می‌شود.بلاغ
برچسب ها: ریزش مو ، صحرا ، ادرار ، قاعدگی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: