با منابع و بودجه دولتی نمی توان نوسازی و مقاوم سازی بیمارستان های فرسوده و غیراستاندارد را تحقق بخشید بلکه بخشی از این منابع را باید دولت و بخشی نیز از سوی بخش خصوصی تامین شود تا در زمان بحران بتوان به نحو شایسته به مصدومان خدمات رسانی کرد
شفا آنلاین>اجتماعی> سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با انتقاد از اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد بیمارستان های پایتخت فرسوده هستند، گفت: زمان آن رسیده که در جهت تمرکز زدایی از پایتخت به هر نحوی مانند انتقال پایتخت سیاسی یا اقتصادی گام های جدی برداشته شود.
به گزارش
شفا آنلاین:
احمد همتی، با بیان اینکه مقاوم سازی بیمارستان ها و مراکز درمانی پایتخت برای کاهش خسارات ناشی از زلزله باید در دستور کار قرار گیرد، گفت: با منابع و بودجه دولتی نمی توان نوسازی و مقاوم سازی بیمارستان های فرسوده و غیراستاندارد را تحقق بخشید بلکه بخشی از این منابع را باید دولت و بخشی نیز از سوی بخش خصوصی تامین شود تا در زمان بحران بتوان به نحو شایسته به مصدومان خدمات رسانی کرد.نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی، افزود: در گفت و گویی که با رییس سازمان مدیریت بحران کشور داشتیم وی به ایجاد بیمارستان های صحرایی و سیار برای خدمات رسانی به مصدومان در زمان بحران اشاره کرد. البته وزارت بهداشت نیز باید همکاری لازم را برای تحقق این مهم داشته باشد.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد بیمارستان های صحرایی و سیار در حاشیه پایتخت برای خدمات رسانی به آسیب دیدگان در زمان بحران، تصریح کرد: همچنین باید مکان های اضطراری برای اسکان مردم جانمایی و همچنین با تعبیه انبارهایی امکانات اولیه و مواد غذایی در آنها دپو شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، مهمترین راهکار پیشگیری از خسارات در زمان زلزله را تمرکززدایی دانست و افزود: این طرح سال ها در پایتخت مطرح است اما به صورت جدی پیگیری نشده است؛ تهران با این حجم بالای جمعیت در زمان بحران با مشکل مواجه می شود کما اینکه در حال حاضر نیز با مشکلاتی نظیر آلودگی هوا، ترافیک و سایر بحران ها دست و پنجه نرم می کند.
همتی با بیان اینکه برای تمرکز زدایی پایتخت باید فکر اساسی شود، تصریح کرد: در حال حاضر زمان آن است که در جهت تمرکز زدایی از پایتخت به هر نحوی مانند انتقال پایتخت سیاسی یا اقتصادی اقدام جدی شود.
نماینده مردم سمنان در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه طی چهار سال اخیر ۲۰ هزار تخت به تخت های بیمارستانی افزوده شد، افزود: اضافه شدن این تعداد تخت با وضعیت فعلی اقتصادی کشور اقدام شایسته ای است که وزارت بهداشت انجام داده است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر بتوان در جهت رفع اختلافات بودجه ای، درآمد هزینه ها و اجرای قوانین مصوب گام برداشت وزارت بهداشت می تواند تعداد تخت های بیمارستانی را افزایش دهد؛ البته برنامه ریزی ما برای سال ۹۷ صرفه جویی در منابع حوزه سلامت و تامین منابع پایدار است که با این اقدام اجرای طرح ها و پروژه های بهداشتی و درمانی کشور مانند مقاوم سازی بیمارستان ها، افزایش تخت ها و بهبود وضعیت اورژانس سریع تر تحقق یابد.(خانه ملت)