به گلهای سفید رنگ درخت نارنج، بهار نارنج میگویند که در فصل بهار شکوفه میدهند.
شفا آنلاین>تغذیه>افزودن بهار نارنج(Citrus aurantium) به چای موجب هضم بهتر غذا میشود و ناراحتیهای معده را کاهش میدهد.
به گزارش شفا آنلاین،به گلهای سفید رنگ درخت نارنج، بهار نارنج میگویند که در فصل بهار شکوفه میدهند.
بهار نارنج از تیره (خانواده) سدابیان است و خاصیت آرامبخشی دارد؛ شکوفههای بهار نارنج در ۲ نوع تلخ و شیرین یافت میشوند و قرنهاست که از آنها برای درمان طیف وسیعی از بیماریها استفاده میشود. عطر و بوی شیرین بهار نارنج موجب تسکین اعصاب میشود.در این مطلب برخی از خواص این گیاه را بیان میکنیم.خواص روانی بهار نارنجبهار نارنج سبب آرامش سیستم عصبی مرکزی انسان میشود بنابراین برای درمان بیخوابی، ضعف اعصاب، اضطراب و سردردهای عصبی و میگرنی مفید است.افرادی که به اختلال خواب دچار هستند باید ۲ ساعت پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج با چای مصرف کنند.عرق بهار نارنج برای رفع غم و افسردگی بسیار سودمند است.دَمکرده بهارنارنج قولنجهای عصبی را برطرف میکند.خواص جسمانی بهار نارنج بهار نارنج تپش نامنظم قلب و اضطراب را از بین میبرد.مربای بهار نارنج مقوی معده و ضد تشنج است.عرق بهار نارنج موجب تحریک اشتها میشود.مبتلایان به تشنج و حمله قلبی نیز باید شربت بهار نارنج را مصرف کنند.مصرف مداوم بهارنارنج سبب رفع بزرگی طحال میشود همچنین استفاده از آن به همراه آب کرفس سنگهای کلیه و مثانه را خرد و آنها را خارج میکند.افراد دچار صرع باید هنگام حمله عرق بهار نارنج را مصرف کنند.نوشیدن عرق بهار نارنج به تسکین دردهای ناشی از نفخ معده کمک میکند.افزودن بهار نارنج به چای موجب هضم بهتر غذا میشود و ناراحتیهای معده را کاهش میدهد.بهار نارنج آنتی اکسیدانهای بسیاری دارد که از بدن در مقابل رادیکالهای آزاد محافظت میکند.بهار نارنج در کاهش شدت علائم یائسگی موثر است.بهار نارنج همچنین فشار خون را نیز تنظیم میکند.مبتلایان به یبوست باید آب بهار نارنج را به همراه عسل مصرف کنند.آب بهار نارنج باعث بسته شدن منافذ پوست میشود.بخور بهار نارنج رنگ پوست را باز میکند.افراد دچار سرگیجه باید از شربت بهار نارنج استفاده کنند.بوییدن بهار نارنج برای بهبود سرماخوردگی موثر است.دَمکرده بهار نارنج سکسکه را رفع میکند.طرز تهیه دمنوش بهار نارنجیک قاشق غذاخوری بهار نارنج را در قوری بریزید سپس به آن آب با دمای ۸۰ درجه سانتیگراد را اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۲۰ دقیقه دَم بکشد. این دمنوش را میتوانید با کمی نبات یا عسل شیرین کنید.موارد منع مصرف بهار نارنجعصاره بهار نارنج فشارخون و ضربان قلب را افزایش میدهد؛ بنابراین مبتلایان به اختلالات قلبی و عروقی نباید در مصرف آن زیادهروی کنند.بهار نارنج باید در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود.مصرف بیش از حد عرق بهار نارنج بیخوابی را به همراه دارد.شرایط نگهداری بهار نارنجعرق بهار نارنج زود فاسد میشود بنابراین باید دور از نور خورشید نگهداری شود.