کد خبر: ۱۷۸۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۴:۴۵ - ۰۵ دی ۱۳۹۶ - 2017December 26
بیش فعالی یک اختلال تحولی و عصبی است و از زمانی که کودک به دنیا می‌آید این اختلال را ممکن است به همراه داشته باشد.

شفا آنلاین>اجتماعی>یک روانشناس کودک با اشاره به اینکه بیش‌فعالی سبب افت تحصیلی در کودکان می‌شود، گفت: بازی درمانی بهترین روش جهت پیشگیری از بیش‌فعالی در کودکان 6 ساله است اما پس از آن و با گسترش بیماری فرد باید به یک روانشناس حاذق و متخصص مغز و اعصاب جهت بهبود روند بیماری مراجعه شود.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر سعید رحیمی‌پردنجانی  درباره اختلال ADHD یا بیش‌فعالی در کودکان اظهار کرد: بیش فعالی یک اختلال تحولی و عصبی است و از زمانی که کودک به دنیا می‌آید این اختلال را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه اختلال بیش فعالی به خاطر آسیب به لوب پیش‌پیشانی یا فرونتال به وجود می‌آید، افزود: دلایل متفاوتی برای ابتلا به اختلال بیش‌فعالی همچون ژنتیک، آسیب جزئی به مغز و عوامل محیطی وجود دارد.

این روانشناس کودک یادآور شد: نشانه‌‌های اختلال بیش فعالی کم‌توجهی یا نارسایی توجه، تکانشی بودن، افت تحصیلی، نداشتن توانایی دقت و تمرکز بر روی یک موضوع است همچنین این کودکان از فعالیت بدنی غیر معمول و بسیار بالا برخوردار هستند.

رحیمی‌پردنجانی با تاکید بر اینکه اگر مداخلات بالینی زودهنگام برای کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی صورت نگیرد تا آخر عمر این مشکل دامن گیر آنهاست، اضافه کرد: بهترین زمان جهت پیشگیری از پیشرفت اختلالات بیش‌فعالی از بدو تولد تا ۳ سالگی کودک است چراکه پس از آن سبب افت تحصیلی و بروز مشکلات اجتماعی در این کودکان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بازی درمانی بهترین روش برای کمک به کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی است همچنین صبر و شکیبایی مادر، پدر و اطرافیان کودک همچنین انتخاب بازی‌های مناسب بومی همچون گولی یا پوچ، حلقه‌های رنگی برای چرخش دور کمر کودک، لی‌لی کردن، بازی با یخ و بادکنک در بهبود وضعیت کودک موثر است.طبنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: