کد خبر: ۱۷۷۴۹۳
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - 2017December 13
از این پس در زمان مصرف غذاهای چرب و فست فودی بهتر است بیشتر دقت کنید، زیرا بسیاری از انواع غذاهای یادشده حاوی پروتئین خطرناکی هستند که عامل ایجاد استرس و دیابت و چاقی است
شفا آنلاین>سلامت>محققان موفق به شناسایی پروتئینی شده اند که هم عامل ایجاد استرس و نگرانی است و هم مصرف آن احتمال ابتلا به دیابت و چاقی را افزایش می دهد.

به گزارش شفا آنلاین، از این پس در زمان مصرف غذاهای چرب و فست فودی بهتر است بیشتر دقت کنید، زیرا بسیاری از انواع غذاهای یادشده حاوی پروتئین خطرناکی هستند که عامل ایجاد استرس و دیابت(Diabetes) و چاقی است.

نکته خوشحال کننده این است که بلوکه کردن این پروتئین و عدم مصرف آن هم از استرس افراد می کاهد و هم از بیماری های ناشی از دیابت و چاقی جلوگیری می کند.

پروتئین یادشده FKBP۵۱ نام دارد و برای تنظیم سیستم استرس(Stress) و نگرانی در بدن افراد قابل استفاده است. زمانی که بدن افراد استرس را کشف می کند، این سیستم کورتیزول ترشح می کند که هورمونی استروئیدی برای کمک به مقابله با مشکلات بدن است.

مشکل FKBP۵۱ آن است که برخی دگرگونی ها و تغییرات خاص در ژن این پروتئین باعث تغییر در نحوه واکنش بدن به استرس می شود و این امر می تواند به تشدید افسردگی و اضطراب بینجامد.

تحقیقات تازه پژوهشگران آمریکایی نشان داده که مشکلات یادشده ممکن است از گرفتاری های روحی و روانی فراتر رود. زیرا پروتئین FKBP۵۱ بر روی متابولیسم بدن هم تاثیر می گذارد و افزایش آن توان جذب گلوکز بدن را کاهش داده و این امر هم باعث چاقی(Obesity) و بیماری دیابت می شود. لذا کاهش مصرف پروتئین یادشده ضرورت دارد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: