کد خبر: ۱۷۷۴۵۷
تاریخ انتشار: ۰۲:۴۵ - ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - 2017December 14
هر دو بیماری آسم و رینیت آلرژیک (التهاب مخاط بینی) از دوره کودکی بر کودکان تاثیر می‌گذارند که یا ارثی بوده یا ناشی از عواملی محیطی هستند.
       شفا آنلاین:به گفته محققان، گنجاندن مغزیجات آجیلی و ماهی‌های چرب در رژیم غذایی کودکان از ریسک ابتلا به بیماری‌های آلرژیک نظیر آسم و رینیت آلرژیک در آنها تا سن نوجوانی پیشگیری می‌کند.
هر دو بیماری آسم و رینیت آلرژیک (التهاب مخاط بینی) از دوره کودکی بر کودکان تاثیر می‌گذارند که یا ارثی بوده یا ناشی از عواملی محیطی هستند.

به گزارش شفا آنلاین:نتایج تحقیقات محققان موسسه کارولینسکا سوئد نشان می‌دهد وجود میزان بالا اسیدهای چرب پلی اشباع نشده نظیر امگا۳ و امگا۶ موسوم به اسید آراکیدونیک در خون با کاهش ریسک بیماری‌های آلرژیک در بین کودکان مرتبط است.

به گفته محققان، کودکانی که دارای میزان بالای امگا۳ در خونشان در سن ۸ سالگی بودند تا سن ۱۶ سالگی کمتر مبتلا به آسم یا رینیت آلرژیک شدند.

میزان بالای اسیدچرب امگا۶ موسوم به اسید آراکیدونیک با کاهش ریسک ابتلا به آسم و رینیت آلرژیک در سن ۱۶ سالگی مرتبط است.
در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه خون ۹۴۰ کودک را بررسی کرد. محققان دریافتند در بین کودکان مبتلا به آسم یا رینیت آلرژیک در سن ۸ سالگی، میزان بالای اسید آراکیدونیک خون با احتمال بالاتر فقدان علائم در سن ۱۶ سالگی مرتبط بود.
مطالعات قبلی هم نشان داده‌اند که اسیدهای چرب امگا۳ به پیشگیری از آلزایمر و کاهش تشدید آسیب‌های کبدی کمک می‌کند.
محققان تاکید می‌کنند مغزیجات آجیلی، ماهی‌های چرب نظیر ماهی سالمون، دانه کتان و روغن سویا که سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده هستند باید در رژیم غذایی کودکان گنجانده شود.سپید
MNT
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: