کد خبر: ۱۷۷۲۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - 2017December 12
نان جو حجیم نمی‌شود و طعم آن به تلخی می‌زند
شفاآنلاین>سلامت> کارشناس مسئول شبکه بهداشت-درمان شهرستان البرز گفت: انرژی موجود در نان جو، تفاوت چشمگیری با نان گندم ندارد، موصوف کردن نان جو به عنوان«رژیمی» و بدتر از آن«دیابتی»، بی‌معنی است.

به گزارش شفاآنلاین، «مونا تاچه بندها»، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز اظهار کرد: نان جو حجیم نمی‌شود و طعم آن به تلخی می‌زند، در غیر این صورت، اگر نان جو خریداری‌شده، حجیم و خوش‌طعم بود، از آرد جو تهیه نشده یا در بهترین حالت از 10 درصد آرد جو و مابقی از آرد گندم، تهیه و رنگ آن به مدد شربت مالت (قند جو) تیره شده است، مصرف چنین نانی برای افرادی که مشکل وزن(Weight) یا قند خون دارند، چندان سودی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: نان جو واقعی، بی‌شباهت به تکه چوب نیست، ضمن این‌که انرژی موجود در نان جو، تفاوت چشمگیری با نان گندم ندارد و مصرف(Consumption) کردن نان جو به‌عنوان «رژیمی» و بدتر از آن «دیابتی»، بی‌معنی است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
کاربر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
0
0
سلام من خودم نان جو درست کردم بله رگ تلخی دارد و حجیم نمیشه ولی نرم و قابل خوردن است و صددرصد نان جو برای افراد دیابتی مفید می‌باشد و نسبت به گندم خواص فراوانی دارد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: