کد خبر: ۱۷۷۰۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - 2017December 10
نقطه دود یک روغن، درجه حرارتی است که در آن، روغن شروع به تجزیه شدن می کند و دود آشکاری از آن بلند می شود
شفاآنلاین>سلامت> روغن های مایع خوراکی دارای نقطه دود بالاتری نسبت به چربی های حیوانی هستند. نقطه دود یک روغن، درجه حرارتی است که در آن، روغن شروع به تجزیه شدن می کند و دود آشکاری از آن بلند می شود.

به گزارش شفاآنلاین، اگر روغن(Oil) خیلی داغ شود (یعنی درجه حرارت آن بیش از نقطه دود شود)، ماده ای به نام آکرولئین تولید می کند که ماده ای سرطان زا است و بوی تند نامطلوبی دارد.

اگر نقطه دود روغن انتخابی شما بیش از 190 درجه سانتی گراد باشد (190 درجه، دمای مطلوب سرخ کردن است) مناسب است، ولی اگر کمتر از 190 درجه باشد، بعد از یک بار سرخ کردن، غیرقابل مصرف(Consumption) می شود.

نقطه دود انواع روغن های مایع :

نوع روغن مایع                    نقطه دود (درجه سانتی گراد)

روغن گلرنگ                              265

روغن آفتابگردان                        264

روغن سویا                               241

روغن کانولا                               238

روغن ذرت                                236

روغن بادام زمینی                     231

روغن کنجد                               215

روغن زیتون                               190

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: