فیبرها و آنتی اکسیدان های این خوراکی ها نیز مزیتی بر مفید بودن آنها و انتخابی سالم به جای شکلات خواهد بود
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه> احساس سرما و کاهش دمای بدن را تنها نمی توان مختص روزهای سرد دانست بلکه حتی بعضی افراد در هوای گرم نیز از این حالت رنج می برند. گاه گرسنگی یا خستگی می تواند زمینه ساز سرمای درونی باشند اما علت هر چه هست خوشبختانه دست سخاوتمند طبیعت این بار نیز ما را تنها نگذاشته و برخی از خواص خوراکی ها باعث شده تا این حالت تسکین یابد.
کشمش
به گزارش شفا آنلاین:در صورت احساس لرز<Feeling chill> ناشی از گرسنگی یا خستگی، یک مشت کشمش یا هر نوع دیگر از خشکبار مانند برگه زردآلو، هلو یا گلابی باعث افزایش قندهای با شاخص گلیسمی در بدن می شود که به سرعت دچار سوخت و ساز می شوند و فورا در بدن انرژی تولید می کنند. فیبرها و آنتی اکسیدان های این خوراکی ها نیز مزیتی بر مفید بودن آنها و انتخابی سالم به جای شکلات خواهد بود.زنجبیل
گینگرول ماده فعالی در زنجبیل است که تولید گرما در بدن را فعال می کند. زنحبیل را می توان به شکل تازه یا پودر خشک شده در انواع غذا، سالاد و نوشیدنی مصرف کرد. کپسایسین موجود در فلفل قرمز و پیپرین فلفل سیاه نیز چنین تاثیراتی دارند. البته باید توجه داشت که در صورت ابتلا به ناراحتی های گوارشی در مصرف این ادویه ها افراط کرد.
روغن نارگیل
این روغن بر خلاف دیگر چربی های افزایش دهنده تری گلیسرید، به جای ذخیره شدن در بدن به سرعت به انرژی تبدیل می شود. بعضی از مطالعات ثابت می کنند که مصرف 5 تا 10 گرم روغن نارگیل در سه وعده غذای اصلی سبب تحریک 5 درصدی تولید گرما در بدن می شود.
ساردین
این نوع ماهی منبع غنی از چربی های مفید امگا 3 است که به سرعت در بدن به شکل انرژی و پروتئین جذب می شوند. تغییر شکل پروتئین ها نیاز به سوخت و ساز و به عبارتی تلاش اندام هاست که در نتیجه تولید گرما را در پی دارد. گوشت گوساله بدون چربی، بوقلمون و ماهی های سفید نیز چنین خواصی خواهند داشت.
نوشیدنی های گرم
چای سبز و قهوه به تدریج تولید گرما در بدن را افزایش می دهند. البته نباید در مصرف این نوشیدنی ها افراط کرد زیرا تاخیر در به خواب رفتن و افزایش تپش قلب را در پی دارند.
اگر نسبت به کافئین یا تانین ( آنتی اکسیدان موجود در چای) حساسیت دارید می توانید دمنوش زنجبیل تازه با کمی عسل میل کنید که نوشیدنی فرح بخش اما غیر محرک است.سپید