کد خبر: ۱۷۶۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - 2017December 09
استفاده از خوراکی های چربی سوز، در واقع یک روش جانبی و کمکی است و هیچ وقت جای روش های اصلی را نمی‌گیرد
شفاآنلاین>تغذیه> تنها با تکیه بر خاصیت چربی سوزی مواد غذایی نمی‌توان انتظار کاهش وزن داشت و حتماً باید از ورزش و رژیم غذایی مناسب را سرلوحه تلاش برای کاهش وزن قرار داد.

به گزارش شفاآنلاین، استفاده از خوراکی های چربی سوز، در واقع یک روش جانبی و کمکی است و هیچ وقت جای روش های اصلی را نمی‌گیرد.

ماهی ساردین: حاوی اسیدهای چرب امگا 3 مفید برای قلب است. اگر ماهی ساردین همراه با روغن زیتون(olive oil) مصرف شود، خاصیت چربی سوزی آن افزایش پیدا می‌کند.

دانه چیا: مصرف میان وعده پرپروتئین در وعده بعد از ظهر، گرسنگی را کاهش داده و در مقایسه با میان وعده های کم پروتئین، اثر بسیار بھتری بر کنترل اشتها دارد. دانه چیا، با دارا بودن پروتئین، یک میان وعده پروتئینی مناسب است.

سرکه: سرکه از افزایش ناگھانی قند خون جلوگیری می‌کند و منجر به احساس سیری طولانی مدت می‌شود.

تخم مرغ: تخم مرغ، ماھی سالمون و مغزها، ھمگی برای ھضم، انرژی بیشتری می‌سوزانند. بنابراین، مصرف اینگونه مواد غذایی، کار بیشتری از بدن کشیده و به کاهش وزن کمک می‌کند.

شکلات تیره: شکلات تیره حاوی ترکیبات ضدالتھاب است و به افزایش حساسیت به انسولین کمک می‌کند.هر دوی این خصوصیات، بر روی ذخیره چربی در بدن اثر می‌گذارند و به کاهش وزن(Weight Loss) کمک می‌کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: