کد خبر: ۱۷۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - 2013April 22
شفا آنلاین - سبزیجات هر کدام به نوعی در تضمین سلامتی انسان دخیل هستند اما سبزی های پر رنگ به علت خواص فراوان به مادران باردار توصیه می شود.
جعفريان متخصص تغذیه ضمن اعلام ابن خبرگفت:  سبزی هایی با برگ های پهن و تیره منابع خوبی از اسید فولیک هستند. وی عنوان کرد:با توجه به ابنکه افزايش ميزان هموستيسئين در بدن امکان ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. ترکیب اسید فولیک و ویتامین b12 موجود در سبزيجات مي تواند ميزان هموستيسئين را کاهش دهد. وی خاطر نشان کرد: مصرف سبزی های پررنگ با برگ های پهن به علت وجود اسید فولیک همچنین مصرف سبزیجات مانند خیار، ساقه های سبزی خوردن که سرشار از مس است به مادران باردار توصیه می شود. وی با بيان اينکه 50 درصد مردم مبتلا به چاقی هستند خاطر نشان کرد: اين افراد می توانند با مصرف سبزیجات و سالاد تشنگی خود را برطرف نمايند همچنين  اين امرموجب اشغال حجم زيادي از بدن شده و فرد احساس سیری می کند. وی افزود: پتاسیم بیشتر در سبزیجاتي مثل خیار و قسمت سفید رنگ کاهو وجود دارد که در کاهش فشار خون موثر است.  وی در خصوص خاصیت سبزیجات افزود: برای اینکه پتاسیم خون بالا نرود و فشار خون کاهش یابد توصيه مي شود افراد سبزيجات کم رنگ مصرف نمايند.  وی اظهار داشت: شوید خاصیت پایین آوردندگی قند خون را دارد که خود شوید و عرق شوید به دیابتی ها توصیه می شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: