کد خبر: ۱۷۵۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - 2017November 29
حسین عبدالعزیزی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.
شفا آنلاین>سلامت>کارشناس بهداشت مواد غذایی با اشاره به اینکه شهروندان خطرات استفاده بی‌رویه از نمک طعام(salt) را جدی بگیرند، اظهار داشت: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.

به گزارش شفا آنلاین،حسین عبدالعزیزی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.

وی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

عبدالعزیزی با بیان اینکه پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است، افزود:  نمک باعث جمع‌شدگی آب در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می‌شود.

وی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می‌بایست از استفاده منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پخت‌وپز و از خوردن گوشت‌هایی هم‌چون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسروشده و یا یخ‌زده پرهیز کنند.

عبدالعزیزی خاطرنشان کرد: آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم‌کالری باشند، اما حاوی نمک هستند.
برچسب ها: نمک طعام ، سلامت ، فشارخون
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: