کد خبر: ۱۷۵۷۸۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - 2017November 29
در حال حاضر به طور میانگین به ازای هر 22 هزار نفر جمعیت، یک پزشک عمومی داریم و اجرای سیستماتیک پزشک خانواده نیازمند استفاده از پزشکان آموزش دیده و مجرب است
شفا آنلاین>سلامت>معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تکمیل فرآیند پرونده الکترونیک و سطح بندی خدمات،‌ برخی الزامات فعالیت پزشکان در طرح نظام ارجاع را عنوان کرد.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر علیرضا رییسی در جریان سفر به یزد در نشست با هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی، با بیان این‌که تکمیل پرونده الکترونیک سلامت، کاهش هزینه‌های درمان، نظارت و کنترل بر فرآیند درمان، مدیریت منابع و هزینه‌ها را به دنبال دارد، ‌گفت: رضایتمندی مراجعین و بهبود ارائه خدمات از جمله ویژگی‌های پرونده الکترونیک سلامت است.

وی هدف از اجرای پزشک خانواده(family doctor) را ارتقای کیفیت خدمات و ایجاد عدالت در سلامت دانست و افزود:  ایجاد الگوی پزشک خانواده، باید به گونه‌ای باشد که مردم حق انتخاب پزشک داشته باشند، بخش خصوصی به عنوان جزیی از مدل در نظر گرفته شود و از پزشکان معتمد و مقبول مردم استفاده شود.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر به طور میانگین به ازای هر 22 هزار نفر جمعیت، یک پزشک عمومی داریم و اجرای سیستماتیک پزشک خانواده نیازمند استفاده از پزشکان آموزش دیده و مجرب است.

‌ وی در بخش دیگری از سخنان خود از رفع اشکالات، تکمیل و راه‌اندازی سه سامانه پزشک خانواده تا پایان بهمن ماه امسال خبر داد.

رییسی در ادامه تصریح کرد: پزشکانی که در طرح نظام ارجاع(Referral system) به کار گرفته می‌شوند نباید مطب شخصی داشته باشند و به هیچ عنوان نمی‌توانند عضو هیات علمی دانشگاه‌ها باشند.

وی خاطرنشان کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، پزشکان عمومی برای حضور در طرح پزشک خانواده باید طبق کوریکولوم آموزشی تدوین شده، شش ماه آموزش ببینند، پزشکانی که دوره‌ تحصیلی آنها به اتمام رسیده و در حال ارائه خدمت هستند به صورت مجازی آموزش می‌بینند و رزیدنت‌ها هم آموزش‌های لازم را در این زمینه دریافت می‌کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: