شفا آنلاین>سلامت>خرماله و میوه ای پاییزی و خوش طمع است که کالری مناسب و چربی بسیار کمی دارد . خرمالو سرشار از ویتامین های B1, B2, B3, C و مواد معدنی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، پتاسیم و مقداری سلولز است.
به گزارش شفا آنلاین،خرمالو طبیعت گرم و تر دارد و از جمله میوه هایی هستند که کالری بالا دارد هر 100 گرم خرمالو 70 کالری انرژی دارد، ضمن اینکه از لحاظ چربی بسیار پایین است.
فواید و خواص درمانی و سلامتی خرمالو
خرمالو سرشار از ویتامین های B1, B2, B3, C و مواد معدنی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، پتاسیم و مقداری سلولز است.
خرمالو سرشار از کاروتن یا همان پیش ساز ویتامین A و همچنین لیکوپن است. این دو آنتیاکسیدان قوی باعث خنثی شدن رادیکالهای آزاد آسیبرسان شده و شما را در برابر بیماریهای مختلفی مانند بیماریهای قلبی عروقی و برخی از سرطانها ایمن میکند.
خرمالو سرشار از فیبر است و مقدار زیادی فیبر پکتین دارد. هر صد گرم خرمالو حاوی 3.6 گرم فیبر است که معادل 9.5 درصد از خرمالو می شود.
وجود ویتامین های A,C، کلسیم، پتاسیم و منیزیم در خرمالو سبب می شود که هضم غذا در بدن بهتر صورت پذیرفته، بینایی بهبود یابد و سیستم ایمنی بدن بهتر عمل کند.
همچنین مواد معدنی موجود در خرمالو که در بالا ذکر شد، برای رشد و نمو بدن بسیار مفید است و آهن موجود در خرمالو خون ساز است و پتاسیم موجود در خرمالو سبب تحریک اشتها، شستشو کلیه، کبد و معده می شود.
گفته می شود که خرمالو در رفع اسهال، بند آوردن سکسکه و رفع التهاب بواسیر تاثیرگذار است. برای درمان اسهال خونی 300 تا 500 گرم میوه رسیده خرمالو را می توانید بصورت ناشتا بخورید.
۱. مصرف آن برای مبتلایان به نقرس، بیماران کبدی و کلیوی توصیه شده است.
۲. با میل کردن خرمالو از بروز التهابات بدن جلوگیری میشود.
۳. خرمالو در بند آوردن خونریزی، به ویژه خونریزیهای پس از عمل جراحی، مناسب است.
۴. استفاده از خرمالو در بهبود بیماریهایی مانند تیفوس و تیفوئید، موثر است.
۵. در طب سنتی و مدرن، از برگ درخت خرمالو به دلیل دارا بودن مقدار قابل توجهی از فلاوونوئیدها، به عنوان دارویی مفید در درمان برخی از بیماریها استفاده میشود