کد خبر: ۱۷۵۶۹۸
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - 2017November 28
نکته دیگری که بدان توجه داریم، یاری‌گرفتن از آموزش‌وپرورش در زمینه همیاران سلامت است. همیاران می‌توانند در زمینه سلامت هم یاری‌دهنده باشند؛ چرا که یکی از نکته‌های مهم آموزش در مدارس همین موضوعات است
شفا آنلاین>سلامت>دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: نکته‌ای که بدان توجه داریم، یاری‌گرفتن از آموزش‌ و پرورش در زمینه تربیت همیاران سلامت است؛ چراکه یکی از نکته‌های مهم آموزش در مدارس همین موضوع است.

به گزارش شفا آنلاین،حسینعلی شهریاری در زمینه سلامت و فعالیت‌های نیکوکاران در سطح کشور توضیح داد: در سطح استان خراسان رضوی بیمارستان‌های گوناگونی که بانی آن‌ها خیران هستند، وجود دارد؛ بیمارستان‌هایی که خیران ساختند و تحویل دانشگاه‌ها داده‌اند؛ مانند بیمارستان دکتر شیخ، همچنین بیمارستان‌هایی که خود خیران ساخته و آن را مدیریت می‌کنند مانند بیمارستان امام زمان (عج).

وی ادامه داد: ما باید جلساتی را با مدیرکل صداوسیما و ریاست دانشگاه علوم پزشکی(Medical science) داشته باشیم و مسائلی را که خیران در این چند روزه به ما یادآوری کردند، مطرح کنیم. تلاش کردیم که این مشکلات نیکوکاران را با ریاست دانشگاه علوم‌پزشی مطرح کنیم و در تهران نیز برخی از این مشکلات را پیگیری کنیم.

شهریاری خاطرنشان کرد: تلاش بر این است که در سیستم اداری و بروکراسی، مشکلات پیش روی خیران را رفع کنیم؛ در واقع باید تلاش کنیم نیکوکاران را به کار خیر تشویق کنیم. در همین راستا آقای دارابی، ریاست دانشگاه علوم‌ پزشکی قول‌هایی مبنی‌بر همکاری و یاری در این زمینه داده‌اند. همچنین مسائل یادشده را با وزیر بهداشت و دیگران پیگیری می‌کنیم تا بتوانیم تعداد نیکوکاران بیشتری را در حوزه سلامت داشته باشیم.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور تصریح کرد: تلاش بر این است تا مشارکت جدی بانوان را مطرح کنیم؛ چرا که زمانی که بانوان مسئولیتی را بپذیرند با دقت و تلاش بیشتری پیگیری می‌کنند. همچنین در سیستم اداری دیده نمی‌شود که خانمی مسئولیتی داشته و تخلفی انجام داده باشد.

وی با اشاره به اینکه «نیازمند همیاران سلامت هستیم» افزود: نکته دیگری که بدان توجه داریم، یاری‌گرفتن از آموزش‌وپرورش در زمینه همیاران سلامت است. همیاران می‌توانند در زمینه سلامت(Health) هم یاری‌دهنده باشند؛ چرا که یکی از نکته‌های مهم آموزش در مدارس همین موضوعات است.

شهریاری اظهار کرد: نیکوکاران در همه حوزه‌های سلامت در حال فعالیت هستند. حوزه‌های گوناگونی چون درمان، خانه بهداشت، بیمارستان و... ؛ اما تلاش ما باید بیشتر بر این باشد که در زمینه‌های پژوهش و پیشگیری فعالیت‌های بیشتری داشته باشیم. سبک زندگی اسلامی می‌تواند در زمینه پیشگیری کمک‌های بسیاری داشته باشد.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور ادامه داد: باید تلاش دولت و مجمع خیرین سلامت بر این باشد تا مردم بیمار نشوند؛ چرا که بیمار شدن آن‌ها هزینه‌های بسیاری در بردارد.

وی با بیان اینکه مجمع سلامت، مجمعی مردمی است و تا کنون نزدیک پنج هزار میلیارد تومان در زمینه سلامت هزینه شده است، تصریح کرد: در زمینه معافیت‌های مالیاتی نیکوکاران با معاون اول رئیس‌جمهور - آقای جهانگیری صحبت‌هایی مطرح شده است، اما متاسفانه در حوزه اختیارات مجلس نیست. دولت باید لایحه‌ای بدهد تا این معافیت‌های مالیاتی اجرا شود که متاسفانه با وجود مشکلات مالی دولت، نمی‌توان فعلا از دولت توقع چنین مصوبه‌ای داشت. مجلس نمی‌تواند منابع مالی دولت را کاهش دهد؛ بلکه دولت باید لایحه‌ای در این راستا دهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: