کد خبر: ۱۷۵۶۶۷
تاریخ انتشار: ۰۴:۱۵ - ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - 2017November 29
سال های سال است که از نیاز ذاتی انسان به گروه، زندگی اجتماعی و تأثیر این شکل از زندگی بر سلامت روان و جسم صحبت می شود.
شفا آنلاین:تاکنون در مورد مضرات و خطرات تنهایی صحبت های زیادی شده است، اما گاهی تنها ماندن نیز لازم است که در اینجا به مزیت های آن می پردازیم.
تنهایی بهتر است یا در جمع بودن؟

به گزارش شفا آنلاین: تا به حال پیش آمده که در طول روز و میان کارهای مختلف ساعتی را به خودتان اختصاص دهید؟
آیا جزء آن دسته افرادی هستید که ساعت تنهایی برایشان اهمیت دارد؟
آیا شما هم دوست ندارید به هیچ قیمتی اوقات تنهایی خودتان را از دست بدهید؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

 سال های سال است که از نیاز ذاتی انسان به گروه، زندگی اجتماعی و تأثیر این شکل از زندگی بر سلامت روان و جسم صحبت می شود. این در حالی است که کمتر در خصوص تنهایی و نقشی که در زندگی ایفا می کند گفته شده است. بر اساس نتایج به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، افرادی که در شبانه روز ساعتی را به خودشان اختصاص می دهند نه تنها استرس کمتری را تجربه می کنند؛ بلکه از خلاقیت بیشتری نیز برخوردار هستند.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : تنهایی، همیشه خوب نیست

این تأثیر از آن جهت اتفاق می افتد که پرداختن به کار مورد علاقه در ساعت تنهایی روز با افزایش قدرت خلاقیت و تفکر، میزان هورمون های مرتبط با استرس را در بدن کاهش می دهد. آنچه در این بین اهمیت دارد تفاوت قائل شدن میان افراد ضد اجتماعی و گروهی استکه آگاهانه تنهایی را انتخاب می کنند. در واقع، افرادی که از روی ترس در جمع حضور پیدا نمی کنند دچار نوعی اختلال هستند که می تواند تبعاتی جدی از قبیل خشونت و افسردگی به دنبال داشته باشد.این در حالی است که برای گروه مقابل تنهایی یک انتخاب است، انتخابی که فرصت تفکر می دهد.

به عبارت دیگر، تنهایی برای این دست افراد مهلتی است که امکان رسیدگی به کارهای شخصی و مورد علاقه را فراهم می کند. آنچه اهمیت دارد آگاهی نسبت به این موضوع است که لزوماً هر فرد اجتماعی و دارای ارتباطات گسترده سلامت روان ندارد؛ از سوی دیگر تنهایی همیشه نشانه ای برای شخصیت های ضد اجتماعی نیست.life.shafaqna


غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهرداد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۵
0
0
به نظر من موقع تنهایی آدم میتونه ایده های بهتری بده، روی خودش بیشتر کنترل داشته باشه و بتونه خودشو اصلاح کنه.
از طرفی اجتماع «دوستانه، و..» باعث میشه آدم فکرش درگیر مباحثی بشه که میون دوستاش در حال انجام شدنه و خب زمان رو تلف میکنه و آدمو از خودش تا حدودی دور.
اما من به این نتیجه رسیدم که بهتره ۳۰/۴۰ درصد زمان زندگیمو توی تنهایی باشم و ۵ درصد توی اجتماع مجازی و ۵ درصد رو برای دیدار واقعی صرف کنم. و باقیش رو برای کار و خانواده که در الویت بالاتری هستند.
مقاله شما هم کمک بسزایی کرد که این باور قویتر بشه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: