کد خبر: ۱۷۳۷۶۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 12
عوامل محیطی می‌تواند باعث افزایش شیوع آسم شود، اما در عین حال کودکانی که از شیر مادر تغذیه می‌شوند، شانس ابتلا به آسم در آنها به مراتب کمتر است.

شفا آنلاین>سلامت>یک فوق تخصص ریه، آسم و آلرژی گفت: عوامل محیطی می‌تواند باعث افزایش شیوع آسم شود، اما در عین حال کودکانی که از شیر مادر تغذیه می‌شوند، شانس ابتلا به آسم در آنها به مراتب کمتر است.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر رستم یزدانی - عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه مادرانی که در دوران بارداری سیگار(Cigarette) مصرف می‌کنند، شانس ابتلای نوزاد آنها به بیماری آسم بیشتر است، افزود: اگر کودکان در دو سال اول زندگی‌شان تماس با دود سیگار داشته باشند، شانس ابتلای آنها به آسم بیشتر است.

وی افزود: عوامل محیطی می‌تواند باعث افزایش شیوع آسم شود، افرادی که در دوران شیرخوارگی از شیر مادر استفاده می‌کنند، شانس ابتلا به آسم در آنها به مراتب کمتر است.

یزدانی گفت: آسم یک بیماری التهابی مجاری تنفسی است که باعث انسداد مزمن مجاری تنفسی می‌شود و فرد مبتلا به آسم حملات مکرری از تنگی مجاری تنفسی را تجربه می‌کند که باعث ایجاد علائم تنگی نفس، سرفه و خس خس  سینه می‌شود.

این فوق تخصص ریه، آسم و آلرژی ادامه داد: این التهاب می‌تواند به مرور زمان افزایش پیدا کند و باعث شود که برگشت‌پذیری که در انسداد مجاری تنفسی وجود دارد، از بین برود و فرد دچار علائمی شود که به صورت ثابت‌تر برایش بوجود می‌آید.

 وی با بیان اینکه آسم یک بیماری شایع است که در حال حاضر در بین جوامع مختلف تقریبا در اطفال بین ۷ تا ۱۵ درصد و در بالغان ۷ تا ۱۰ درصد شیوع دارد، گفت: آسم یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی است که باعث می‌شود افراد به پزشکان متخصص ریه مراجعه داشته باشند و یکی از بیماری‌هایی است که باعث تحمیل هزینه زیاد به بخش بهداشت و درمان جامعه و افراد می‌شود. آسم بیماری غیر قابل برگشت است و اگر فردی مبتلا به آسم شد تا پایان عمر این بیماری را دارد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بعضی از عوامل هستند که باعث ایجاد حملات یا بروز حملات در افراد مبتلا به آسم می‌شوند، گفت: آب و هوا می‌تواند نقش زیادی در ایجاد علائم در یک فرد مبتلا به آسم داشته باشد؛ هر چه زندگی شهری‌تر و صنعتی‌تر شود، شانس بروز آسم به مراتب بیشتر خواهد شد.

این فوق تخصص ریه، آسم و آلرژی با تاکید بر کنترل بیماری آسم در اطفال و آسم درمان نشده در کودکان بسیار خطرناک است، گفت: اگر آسم در کودکان درمان نشود، تبدیل به آسم بالغین می‌شود و تا پایان عمر همراه اوست. همچنین آسم در کودکان باعث می‌شود که آنها رشد و یا تغذیه مناسبی نداشته باشند.

یزدانی خاطر نشان کرد: شایع‌ترین علتی که فرد را مستعد به بیماری‌های حساسیتی می‌کند که آسم هم یک نوع آن است، سابقه خانوادگی و زمینه ژنتیکی است.

برچسب ها: آسم ، تغذیه ، سیگار
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: