آب گوشت را با هویج و پرک و برنج و ادویه و سیب زمینی و روغن را بپزید با شعله کم و و قتی تاحدودی پخت شلغم را اضافه کنید و وقتی حسابی لعاب انداخت و غلیظ شد رب و رشته و سبزی را به ترتیب اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب جا بیافتد و بعد از جا افتادن در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید
شفا آنلاین:موادلازم :
آب ماهیچه یا آب مرغ 3 -4 لیوان
هویج نگینی خردشده یک عدد تقریبا بزرگ
جو پرک یک فنجان
برنج (نیم دانه) یک قاشق غذاخوری پر
رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه
گشنیز و جعفری به میزان لازم
سیب زمینی یک عدد کوچک نگینی خرد شده
شلغم نیم پز با آب 5 عدد خرد شده
رشته فرنگی به میزان لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
آب گوشت را با هویج و پرک و برنج و ادویه و سیب زمینی و روغن را بپزید با شعله کم و و قتی تاحدودی پخت شلغم را اضافه کنید و وقتی حسابی لعاب انداخت و غلیظ شد رب و رشته و سبزی را به ترتیب اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب جا بیافتد و بعد از جا افتادن در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.