کد خبر: ۱۷۳۴۵۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 10
با رسیدن فصل سرما و سرماخوردگی بازار سوپ و غذاهای گرم و سالم گرم می‌شود
شفاآنلاین>تغذیه> این سوپ در ۳۰ دقیقه آماده می‌شود، اما سرشار از سبزیجات است و آنقدر کامل هست که بتوانید به عنوان یک وعده غذایی در شام یا ناهار میل کنید.

به گزارش شفاآنلاین، با رسیدن فصل سرما و سرماخوردگی بازار سوپ و غذاهای گرم و سالم گرم می‌شود. این سوپ در ۳۰ دقیقه آماده می‌شود، اما سرشار از سبزیجات است و آنقدر کامل هست که بتوانید به عنوان یک وعده غذایی در شام یا ناهار میل کنید. موادی که برای تهیه این سوپ خوشمزه در این مطلب آورده ایم برای ۴ تا ۶ نفر کافیست و ۱۹۱ کیلوکالری دارد.

مواد لازم:

-یک قاشق غذاخوری روغن زیتون(olive oil) یا روغن آواکادو یا کره
-یک پیمانه هویج خرد شده
-یک پیمانه کرفس خرد شده
-سه چهارم پیمانه پیاز زرد خرد شده
-یک پیمانه لوبیا خرد شده
-۵ حبه سیر رنده شده
-یک قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی (ترکیب پودر رزماری، سیر، فلفل قرمز، جعفری خشک، آویشن، ریحان خشک)
-یک عدد برگ بو
-یک پیمانه کدو سبز خرد شده
-دو عدد گوجه خرد شده
-تا ۴۰۰ گرم لوبیا سفید (به مقدار دلخواه)، خیس کرده و آبکشی شده
-۶ پیمانه آب مرغ یا آب سبزیجات
-نصف پیمانه پاستا
-نصف پیمانه نخود فرنگی
-۱ تا ۲ قاشق چایخوری نمک
-یک چهارم تا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
-پنیر پارمیزان به میزان دلخواه

طرز تهیه:

۱ - یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید و روغن را در آن گرم کنید. هویج، کرفس، پیاز و مقداری نمک را در آن بریزید. آن‌ها را در روغن تفت دهید تا پیاز‌ها نیمه شفاف و سبزیجات شروع به شیرین شدن کنند (حدود ۵ تا ۷ دقیقه). سیرها، لوبیا سبز، ادویه ایتالیای و برگ بو را به آن اضافه کنید. با قاشق هم بزنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا بوی خوش ادویه و سیرتان دربیاید.

۲ - کدو سبز، گوجه، لوبیا سفید و آب گوشت یا سبزیجات خود را اضافه کنید. به مدت ۲۵ دقیقه سوپ را بجوشانید تا سبزیجات نرم شوند. می‌توانید نوع لوبیا را با توجه به علایق و دسترسی خود تغییر دهید و از هر لوبیایی که دوست دارید استفاده کنید.

۳ - بعد از ۲۵ دقیقه ماکارونی را اضافه کنید و ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا زمانی که نودل‌ها قابل خوردن شوند. در نهایت نخود فرنگی را اضافه کنید. اجاق را خاموش کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید. مقدار نمک و فلفل بستگی به این دارد که آب گوشت یا سبزیجاتتان حاوی نمک و فلفل باشد یا خیر. توصیه می‌کنیم با نصف قاشق چایخوری نمک شروع کنید، هم بزنید، بچشید و اگر نیاز بود باز هم نمک اضافه کنید.

۴ - در مرحله آخر مقداری پنیر پارمسان روی سوپ(Soup) ریخته و میل کنید.
برچسب ها: تغذیه ، سوپ ، روغن زیتون
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: