کد خبر: ۱۷۲۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 05
براساس نرخ وجود نئوپلاسم در بین بیماران ۴۵ تا ۴۹ سال، به تاخیر انداختن غربالگری تا سن ۵۰ سالگی می تواند شانس زنده ماندن ناشی از سرطان روده را کم کند
شفا آنلاین>سلامت>در حال حاضر افراد در معرض ریسک ابتلا به سرطان روده، غربالگری این بیماری را از سن ۵۰ سالگی آغاز می کنند، اما یافته های جدید بر انجام زودتر غربالگری تاکید دارد.

به گزارش شفا آنلاین،محققان فرانسوی با بررسی بیش از ۶۰۰۰ بیماری که تحت کولونوسکوپی(Colonoscopy) قرار گرفته بودند دریافتند نرخ رشد غیرعادی بافت روده در سن ۴۵ سالگی شروع به رشد سریع می کند.

در بین بیماران ۴۵ تا ۴۹ سال، ۲۶ درصد شاهد رشد ورم غده ای بودند، نوعی پولیپ که سرانجام می تواند سرطانی شود. آنها با ۱۳ درصد بیماران ۴۰ تا ۴۴ ساله مقایسه شدند.

بعلاوه رشد نئوپلاستی در حدود ۴ درصد بیماران ۴۵ تا ۴۹ سال مشاهده شد درحالیکه تنها در ۰.۸ درصد افراد در اوایل دهه ۴۰ مشاهده شد. نئوپلاسم به رشد جدید و کنترل نشده بافت غیرعادی اشاره دارد که می تواند سرطانی باشد یا نه.

دیوید کارسنتی، سرپرست تیم تحقیق در کلینیک برسی فرانسه، در این باره می گوید: «یافته های اولیه بر غربالگری(Screening) زودتر سرطان روده تاکید دارد که بهتر است در سن ۴۵ سالگی باشد تا ۵۰ سالگی.»

به گفته وی، «براساس نرخ وجود نئوپلاسم در بین بیماران ۴۵ تا ۴۹ سال، به تاخیر انداختن غربالگری تا سن ۵۰ سالگی می تواند شانس زنده ماندن ناشی از سرطان روده را کم کند.»

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: