این آب میوه مواد غذایی و معدنی زیادی دارد مانند منگنز، پتاسیم و دیگر موادی که میتوانند بدن شما را در مقابل بیماریهایی همچون دیابت و سرطان تقویت کنند و دید، سلامت پوست، مو و ناخن را افزایش دهد.
![](/files/fa/news/1396/8/12/387426_953.jpg)
شفاآنلاین>سلامت> هویج یک غذای انرژیزاست، چه آن را خام بخورید و یا بپزید خواص زیادی برای سلامتی شما دارد. آیا میدانید که نوشیدن روزانه یک لیوان آب هویج مفیدتر از خوردن ۲ عدد هویج در طول روز است.به گزارش شفاآنلاین، آب هویج مواد غذایی و معدنی زیادی دارد مانند منگنز، پتاسیم و دیگر موادی که میتوانند بدن شما را در مقابل بیماریهایی همچون دیابت (Diabetes)و سرطان تقویت کنند و دید، سلامت پوست، مو و ناخن را افزایش دهد.هویج از نظر بیوتین، مولیبدن، فیبر، پتاسیم، ویتامینهای K، B1، B6، C و E، منگنز، نیاسین، پانتوتنیک اسید، فولیت، فسفات و مس بسیار غنی است.خواص یک لیوان آب هویج به قرار زیر میباشد:۱- تقویت بیناییاین یکی از مهمترین خواص آب هویج است زیرا بتا کاروتن، لوتئین و زیخانتین همگی جلوی کاهش دید در اثر پیری را میگیرند.۲- کاهش خطر بیماریهای قلبیویتامین A موجود در آب هویج خطر بیماریهای(Diseases) قلبی و سکته قلبی را کاهش میدهد و ضد استرس میباشد.۳- ضد سرطانآب هویچ یک عامل ضد سرطان است. ماده کاروتنوید خطر سرطان به ویژه خطر سرطان مثانه، پروستات، روده بزرگ و سینه را کاهش میدهد.۴- افزایش ایمنی بدنآب هویج حاوی موادی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند. در مقابل خطر رادیکالهای آزاد، عفونت، باکتریهای زیانبار و حملههای ویروسی بدن را محافظت میکند.۵- سلامت استخوانهاویتامین K موجود در آب هویج برای فرایند تولید پروتئین در بدن لازم است. این باعث چسبندگی کلیسم میشود و سرعت جوش خوردن استخوانهای شکسته را افزایش میدهد.۶- سم زدایی از کبدنوشیدن آب هویج کبد را از مواد سمی پاکسازی میکند و این شاید مهمترین خاصیت آب هویج باشد.۷- خطر الزایمر را کاهش میدهدمواد موجود در آب هویج جلوی بیماری الزایمر را میگیرد و باعث کاهش استرس میشود.۸- تقویت سوختو ساز بدنآب هویج مقدار زیادی ویتامین B دارد که به شکسته شدن کلوکز، چربی و پروتئین کمک میکند و باعث تقویت سوخت و ساز و ساخت ماهیچه میشود.۹- بهبود زخمهاهویچ بتاکاروتن دارد که برای بهبود زخمها لازم است. هنگامی که مجروح میشوید باید مقدار زیادی آب هویج بنوشید و متوجه میشوید که زخم شما سریعتر خوب میشود.۱۰- جلوگیری از عفونت و آنفولانزاهویج برای تقویت سیستم ایمنی بدن فوقالعاده است و اگر با سیر و پیاز مخلوط شود بدن را در مقابل آنفولانزا حفاظت میکند.