این سالاد یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است. در صورت تمایل می توانید به این سالاد نخودفرنگی (پخته شده) بیفزایید.
شفا آنلاین:مواد مورد نیاز
سینه مرغ (پخته و خردشده): 200 گرم
سیر (خردشده): 1 حبه
کاهو (درشت خردشده): 100 گرم
تخم مرغ (آب پز): 4 عدد
سیب زمینی کوچک (پخته و درشت خردشده): 6 عدد
لوبیا سبز (پخته شده): 200 گرم
گوجه گیلاسی: 100 گرم
زیتون بدون هسته: 150 گرم
ریحانه تازه (خردشده): 1 ق س
جعفری تازه (خردشده): 1 ق س
پیازچه تازه (خردشده): 1 ق س
سرکه بالزامیک: 3 ق س
نمک و فلفل: به میزان لازم
خردل: 2 ق چ
روغن زیتون: 9 ق س
طرز تهیه سالاد نیکویس
روش تهیه
1. یک بشقاب بزرگ انتخاب کرده و در یک قسمت آن کاهو بچینید. سپس به ترتیب تخم مرغ (از قبل پخته و هر کدام را به 4 قسمت عمودی تقسیم شده)، سیب زمینی، لوبیا سبز (از قبل سر و ته آن را جدا کرده و با مقداری آب پخته شده)، گوجه گیلاسی، زیتون و مرغ را به دلخواه روی کاهو بچینید.
2. جعفری، ریحان و پیازچه را روی مواد بریزید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
3. برای تهیه سس: سیر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل، خردل و روغن زیتون را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
4. سس آماده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.
• در صورت تمایل می توانید به این سالاد نخودفرنگی (پخته شده) بیفزایید.