کد خبر: ۱۷۱۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۴:۳۰ - ۰۲ آبان ۱۳۹۶ - 2017October 24
توی هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
شفا آنلاین:توی هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
 
مواد مورد نیاز

    بادنجان: 600 گرم
    گوجه فرنگی: 750 گرم
    سرکه سفید: 1 پیمانه
    سرکه قرمز: 1 پیمانه
    هویج (نگینی خردشده): 1 پیمانه
    فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده): 1 عدد
    فلفل تند (ریز خردشده): 3 عدد
    سیر (خردشده)ک 3 حبه
    زردچوبه: 1 ق چ
    سیاه دانه: 1 ق س
    نمک: سه و یک دوم ق س
    آب: 1 پیمانه

 
لیته گوجه فرنگی

روش پخت

1.    پوست بادنجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.

2.    هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادنجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.

3.    پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

4.    مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت 3 روز در دمای محیط و 10 روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش  جان کنید.
برچسب ها: ترشی ، لیته ، گوجه فرنگی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: