کد خبر: ۱۷۰۹۱۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۸ مهر ۱۳۹۶ - 2017October 20
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس فقر اقتصادی را عاملی موثر در بزهکاری و وقوع قتل‌های فجیع در کشور دانست و گفت: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید وضعیت اقتصادی جامعه بهبود یابد.

شفا آنلاین:عضو کمیسیون اجتماعی مجلس فقر اقتصادی را عاملی موثر در بزهکاری و وقوع قتل‌های فجیع در کشور دانست و گفت: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی<Irregular heartbeat> باید وضعیت اقتصادی جامعه بهبود یابد.


به گزارش شفا آنلاین، سلمان خدادادی با بیان اینکه افزایش قتل‌‌های فجیع و دلخراش در کشور بیانگر شیوع آسیب‌های اجتماعی است و چنین مسائلی وجدان عمومی جامعه را خدشه‌دار و جریحه‌دار می‌کند، گفت: در آسیب‌شناسی چنین حوادث تلخی مجموعه‌ای از عوامل خانوادگی، فرهنگی و اجتماعی باید در نظر گرفته شده و در واقع باید با علل وقوع چنین قتل‌هایی مبارزه کرد و پرداختن به معلول‌ها گره ای از آسیب‌هایی اجتماعی باز نمی‌کند.

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه وقوع قتل‌های فجیع تنها مختص کشور ما نیست بلکه در تمامی جوامع و کشورها با آن مواجه هستیم، تصریح کرد: روزانه در کشور شاهد بروز چنین آسیب‌هایی هستیم اما بسیاری از آنها رسانه‌ای نشده و در واقع جزو مسائل عادی و پیش افتاده تلقی می‌شود.

وی مسائل روانی، فرهنگی، اجتماعی و به ویژه فقر اقتصادی را در وقوع قتل‌های فجیع موثر دانست و گفت: در هر جامعه‌ای که با کاهش درآمد عمومی ، افزایش فقر و شیوع بیکاری مواجه هستیم آمار معتادان و افراد بزهکار افزایش و زمینه شیوع آسیب‌های اجتماعی و قتل فراهم می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه برای پیشگیری از وقوع قتل‌های فجیع باید وضعیت اقتصادی مردم بهبود یابد، تصریح کرد: بهبود وضعیت اقتصادی و افزایش درآمد ملی و فردی نیازمند رفع بیکاری، افزایش سرمایه‌گذاری و بهبود وضعیت تولید داخل است و باید به طور جدی در جهت بهبود وضعیت جامعه گام برداشت زیرا با این اقدام با کاهش آمار معتادان و بزهکاران در جامعه مواجه هستیم.

خدادادی با یادآوری اینکه برخی قتل‌ها ریشه در آداب و رسوم غلط و نادرست دارد، گفت: باید فرهنگ‌سازی مناسبی در این رابطه از سوی رسانه‌ها انجام شود زیرا فرهنگ‌سازی نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه امروزه جامعه نسبت به برخی مسائل اجتماعی بی‌تفاوت شده است، تصریح کرد: به عنوان مثال ماجرای ربودن بنیتای ۸ ماهه از سوی پلیس اعلام و در فضای مجازی به صورت وسیع نیز منتشر شد و با وجودی که خودروی حامل این نوزاد در خیابان شلوغی پارک شده بود اما به دلیل اینکه حساسیت‌های لازم در میان مردم به وجود نیامد نسبت به شناسایی مکان این خودرو از سوی عموم غفلت شد و در نتیجه با مرگ دلخراش این نوزاد معصوم روبرو شدیم و به نظر می‌رسد این بی تفاوتی‌ها بیانگر پایین آمدن حساسیت عموم نسبت به وقوع جرم و جنایت و آسیب‌های اجتماعی در جامعه باشد.

وی با بیان اینکه قبح برخی آسیب‌های اجتماعی در جامعه از بین رفته است، تصریح کرد: در گذشته نگاه جامعه به آسیب و معضل طلاق بسیار منفور بود اما در حال حاضر شاهد برگزاری جشن طلاق در کشور هستیم و به نوعی قبح برخی آسیب‌های اجتماعی در حال از بین رفتن است در حالی که جامعه باید نسبت به برخی آسیب‌ها واکنش جدی نشان دهد و حساسیت لازم در عموم نسبت به چنین مسائلی به وجود آید تا شاهد کاهش خشونت‌ها، قتل‌های فجیع و بزهکاری در کشور باشیم.

خدادادی با تاکید بر اینکه حساسیت مردم و مسئولان در رابطه با آسیب‌های اجتماعی باید افزایش یابد، ادامه داد: هر چه میزان کنترل اجتماعی آسیب‌ها بیشتر باشد با کاهش آسیب‌ها مواجه خواهیم شد.

نماینده مردم ملکان در مجلس دهم، با بیان اینکه مجلس باید به عنوان یک نهاد رسمی و قانون‌گذاری به موضوع افزایش قتل‌های فجیع ورود کند، تصریح کرد: نباید بی‌تفاوت از کنار این دست مسائل گذشت در این رابطه اگر خلاء قانونی دیده شود به طور قطع مجلس در جهت تنقیح و تصویب قوانین اقدام خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه مجلس و دولت باید تقویت نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی را برای افزایش امنیت اجتماعی در کشور در دستور کار قرار دهند، گفت: با تقویت نیروهای انسانی کارآمد و تامین تجهیزات پیشرفته و به روز در نیروی انتظامی می‌توان امنیت اجتماعی در کشور را افزایش داد و دولت و مجلس باید به این مهم توجه ویژه‌ای داشته باشند.طبنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: