کد خبر: ۱۷۰۲۲۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - 2017October 14
شفاآنلاین :در ۱۵ دوره گذشته بالغ بر ۱۴۰ نشان ایمنی و سلامت به شرکت های غذایی اعطا شده است.
به گزارش خبرنگار شفاآنلاین ،محمد هاشمی-دبیر اجرایی همایش ملی روز جهانی غذا-با بیان این خبر گفت: شرکت هایی که نشان ایمنی و سلامت دریافت می کنند علاوه بر اینکه ضوابط  معمول را در تولید محصولات خود رعایت نمده اند تتوانسته اند با روش های ابتکاری محصولات خودرا به سمت سلامتی ارتقا دهند.

وی اظهار داشت: شرکت هایی که نشان ایمنی و سلامت دریافت می کنند طبیعتا از امتیازات ویژه ای برخوردار می شوند. اول آنکه نشان بر روی محصولات آنها درج می شود که تاثیر بسیاری در تبلیغ و سلامتی جامعه خواهد داشت و دوم آنکه با توجه به رایزنی هایی که صورت گرفته می توانند از تبلیغات کم هزینه تری در رسانه ها بهره مند شوند. نصب چراغ راهنما روی محصولات غذایی تقریبا حدود صد در صد انجام شده اما چون برخی صاحبان صنایع هنوز برچسب های قبلی را دارند به تدریج اقدام به نصب برچسب های چراغ راهنمای تغذیه ای خواهند کرد.امسال شعار روز جهانی غذا «تغییر آینده مهاجرت ، سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی» و شعار ایران برای این روز نیز «تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت» انتخاب شده است.

هاشمی ادامه داد: با نصب چراغ راهنما یا نشانگرهای تغذیه ای روی فرآورده های غذایی، مردم بر اساس رنگ های قرمز، زرد یا نارنجی و سبز که روی برچسب های انواع این محصولات نصب شده ، می توانند برای سلامت خود تصمیم گیری کنند.رنگ های مشخص شده روی برچسب های محصولات غذایی، میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب ترانس خوراکی را برای مردم مشخص می کند. رنگ قرمز نشان‌دهنده آن است که فرد باید در مصرف آن فرآورده یا خوراکی مراقبت کند. رنگ زرد یا نارنجی نشانه هشدار است و رنگ سبز هم یعنی اینکه این خوراکی مطلوب است و نگرانی از بابت مصرف آن وجود ندارد.

وی افزود: همچنین نشانگرهای تغذیه ای علاوه بر داشتن اطلاعات یاد شده، تاریخ تولید، انقضا و سری ساخت محصول را نیز نشان می دهد که در صورت عدم صحت یا نبود برچسب اصالت و کد ۱۶ رقمی، محصول مورد تائید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیست و قاچاق یا غیر مجاز به شمار می آید.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: