چای سیاه با تغییر در متابولیت های روده موجب تغییر متابولیسم انرژی در کبد میشود
شفا آنلاین>تغذیه>محققان
اثبات کردهاند چای سیاه از طریق تغییر باکتریهای روده موجب کاهش وزن شده
و فواید متعدد دیگری نیز دارد. به گزارش شفا آنلاین،دانشمندان با مطالعه بر روی موشها مشاهده
کردند چای سیاه با تغییر در متابولیت های روده موجب تغییر متابولیسم انرژی
در کبد میشود. مطالعه نشان داد هم چای سیاه و هم چای سبز(Green tea) موجب تغییر در
نسبت باکتریهای روده حیوانات شدند: درصد باکتریهای مرتبط با چاقی کاهش
یافته در حالیکه باکتریهای مرتبط با لاغری افزایش مییابند. مطالعات قبلی
نشان دادند مواد شیمیایی موجود در چای سبز موسوم به پلی فنول ها، جذب شده و
در متابولیسم انرژی کبد تغییر ایجاد میکنند. یافتههای جدید نشان میدهد
پلی فنول های چای سیاه که برای جذب در روده کوچک بیش از اندازه بزرگ هستند،
موجب تحریک رشد باکتریهای روده و تشکیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه
میشوند. پلی فنول های چای سبز موثرتر هستند و در مقایسه با پلی فنول های
چای سیاه، فواید بیشتری برای سلامت دارند چراکه مواد شیمیایی چای سبز در
خون و بافت بدن جذب میشوند.» این یافتهها نشان میدهد چای سیاه از طریق
یک مکانیسم ویژه بوسیله میکروبیوم های روده، ممکن است در سلامت و کاهش وزن(Weight Loss)
انسانها نیز نقش داشته باشد.