کد خبر: ۱۶۹۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - 2017October 10
لاغری بیماری مزمنی است که علل مختلفی مانند بی‌اشتهایی، وراثت، افسردگی، پرکاری تیروئید، اختلالات هورمونی، دیابت، بیماری‌های گوارشی، انگلی و عفونی در بروز آن نقش دارند
شفاآنلاین>سلامت> نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.

به گزارش شفاآنلاین، لاغری بیماری مزمنی است که علل مختلفی مانند بی‌اشتهایی، وراثت، افسردگی، پرکاری تیروئید، اختلالات هورمونی، دیابت، بیماری‌های گوارشی، انگلی و عفونی در بروز آن نقش دارند.

انرژی که بدن برای فعالیت‌های جسمی و ذهنی صرف می‌کند، از سوخت و ساز مواد غذایی به دست می‌آورد. اگر فرد متناسب با فعالیت‌هایش غذا مصرف نکند و انرژی مورد نیازش به طور مداوم از بافت‌های بدن تامین شود، لاغر می‌شود.

نکته‌ی مهم این است که علت عمده لاغری، ضعف بدن، کم‌خونی و خشکی مزاج است. در واقع بیشتر افراد لاغر دارای یکی از ۲ مزاج گرم و خشک (صفراوی) یا مزاج سرد و خشک (سوداوی) هستند؛ بنابراین رفع خشکی و افزایش رطوبت بدن، می‌تواند سبب درمان لاغری شود.در این مطلب گیاهان و مواد غذایی را معرفی می‌کنیم که مصرف آن‌ها کمک شایانی به رفع لاغری می‌کند.البته افراد قبل از مصرف این ترکیبات باید با متخصص(Expert) طب سنتی مشورت کنند.

مواد لازم برای تهیه دمنوش بابونه، به‌لیمو، زنجبیل و پونه

بابونه
به‌لیمو
زنجبیل
پونه

طرز تهیه دمنوش بابونه، به‌لیمو، زنجبیل و پونه

گیاهان(plants) بابونه، به‌لیمو، زنجبیل و پونه را به نسبت مساوی مخلوط و یک قاشق مرباخوری از این ترکیب را درون قوری محتوی یک لیوان آب جوش دَم کنید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش افسنتین، سماق، جوزبویا، گلپر و پونه

افسنتین
سماق
جوزبویا
گلپر
پونه

طرز تهیه دمنوش افسنتین، سماق، جوزبویا، گلپر و پونه

یک قسمت از هر یک از گیاهان افسنطین و سماق و جوزبویا و گلپر هر ۲ قسمت از پونه را با هم مخلوط و یک قاشق مرباخوری از این ترکیب را درون قوری محتوی یک لیوان آب جوش دَم کنید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش جنتیانا، بهارنارنج، اسطوخودوس، گل گندم و زنجبیل

جنتیانا، ۴ قسمت
بهارنارنج، ۴ قسمت
اسطوخودوس، ۴ قسمت
گل‌گندم، ۲ قسمت
زنجبیل، ۱ قسمت

طرز تهیه دمنوش جنتیانا، بهارنارنج، اسطوخودوس، گل گندم و زنجبیل

 گیاهان جنتیانا، بهارنارنج، اسطخودوس، گل‌گندم و زنجبیل را مخلوط و یک قاشق مرباخوری از این ترکیب را درون قوری محتوی یک لیوان آب جوش دَم کنید.

طرز تهیه دمنوش میخک

برای تهیه‌ی دم‌کرده میخک، ۱۰ گرم از آن را با یک لیتر آب جوش مخلوط و به مدت پنج دقیقه دم کنید.

هشدار: میخک طبع گرم و خشک دارد، بنابراین افرادی که طبعشان گرم است، باید از مصرف آن خودداری کنند. این اشخاص باید میخک را با گیاهی که مزاج سرد دارد و زیر نظر متخصص طب سنتی مصرف کنند.

طرز تهیه معجون جوانه گندم

چهار لیوان شیر تازه، یک قاشق چای‌خوری پودر جوانه جو، یک قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم و یک قاشق غذاخوری عسل را مخلوط کنید و آن‌قدر هم بزنید تا شبیه خامه شود. می‌توانید در طول روز چند لیوان از این نوشیدنی مقوی و خوشمزه را میل کنید.
برچسب ها: گیاهان ، متخصص ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: