کد خبر: ۱۶۹۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - 2017October 10
دکترای تخصصی طب ایرانی ۲۵ توصیه بهداشتی برای «پیشگیری از آنفلوآنزا» از دیدگاه طب ایرانی را تشریح کرد
شفاآنلاین>سلامت> دکترای تخصصی طب ایرانی ۲۵ توصیه بهداشتی برای «پیشگیری از آنفلوآنزا» از دیدگاه طب ایرانی را تشریح کرد.

به گزارش شفاآنلاین، فاطمه نجات‌بخش 25 توصیه بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوآنزا از دیدگاه مکتب پزشکی ایرانی ارائه داده که به این شرح است:

1. پرهیز از ورود به اماکن عمومی و پر ازدحام تا حد امکان

2. پوشاندن سر بعد از استحمام همچنین در هوای سرد

3. پرهیز از قرار گرفتن در معرض باد

4. پرهیز از استشمام بوهای گرم و تند مانند انواع عطرها و ادکلن‌های گرم

5. در صورت تماس با بیماران (patients)مسیر تهویه هوای اتاق از سمت بیمار به سمت افراد سالم نباشد.

6. کم کردن خوردن غذا و نوشیدنی‌ها

7. پرهیز از گرسنگی و تشنگی

8. پرهیز از مصرف آب سرد

9. کاهش مصرف گوشت (Meat)و در صورت لزوم استفاده از گوشت‌های سریع‌الهضم مانند بره، بزغاله و پرندگان به جای گوشت‌های دیرهضم مانند گاو و گوساله

10. کاهش مصرف چربی‌ها

11. پرهیز از مصرف انواع شیرینی‌های چرب و غلیظ

12. کاهش مصرف غذاها و میوه‌هایی که رطوبت را در بدن افزایش داده و سریع فاسد می‌شوند مانند ماهی، شیر، ماست، خیار، هندوانه، خربزه و کدو

13. پرهیز از مصرف سبزیجات تند شامل سیر، پیاز و پیازچه، ترب، تره و شاهی

14. پرهیز از مصرف سرخ‌کردنی‌ها

15. پرهیز از مصرف مواد غذایی دارای ادویه‌جات تند و گرم مانند سوسیس، کالباس، پیتزا و انواع سس‌ها یا به‌کار بردن زیاد این ادویه‌جات در پخت و پز

16. مصرف میوه‌های خوشبو مانند انار، سیب، به، زالزالک و گلابی

17. مصرف شربت‌های ترش‌طعم تهیه شده از آب انار میخوش، لیموترش، ریباس، سیب ترش و مصرف سکنجبین

18. استفاده از انواع ترشی‌ها در غذا مانند سرکه، آب غوره، آب لیمو، آب انار ترش، رب انار، زرشک و سماق

19. مصرف ترشی‌های تهیه شده از سرکه طبیعی همراه غذا مانند ترشی کبر، ترشی سیر و ترشی پیاز

(توجه داشته باشید رعایت موارد 17، 18 و 19 مربوط به زمان پیشگیری است نه ابتلا به بیماری است و باید دانست که در حد اندک خورده شود و در مصرف ترشی‌ها نباید زیاده‌روی کرد.)

20. قرار دادن گلسرخ، بنفشه، نیلوفر (از گل خشک هم می‌توان استفاده کرد)، سیب، به و کدو در فضای تنفسی و بوئیدن آن‌ها

21. ضدعفونی هوای تنفسی با دود دادن کندر، گلسرخ و برگ مورد همراه با اسپند

22. ایجاد لینت مزاج به‌ویژه در کسانی که یبوست دارند با مصرف مواد غذایی ملین مانند تمرهندی

23. کاهش آمیزش جنسی، ورزش‌های سنگین و حرفه‌ای و حمام بخار یا سونای طولانی مدت

24. دوری از خشم, غضب, غم و اندوه

25. پرهیز از ترس بی مورد از ابتلاء به بیماری
برچسب ها: سلامت ، گوشت ، بیماران
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: