کد خبر: ۱۶۸۶۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - 2017October 02
دکتر رامین صرامی فروشانی، رییس بنیاد فرهیختگان ایرانی در اروپا (آیسفا) ضمن تشریح توانمندی‌های فنی موجود در اروپا، بر اهمیت استفاده از ظرفیت متخصصین ایرانی مقیم اروپا تاکید کرد
شفا آنلاین>سلامت>در نشست سه جانبه پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی، بنیاد فرهیختگان ایران در اروپا و رایزنی علمی فناوری ایران در اروپا، تشکیل شبکه ایرانیان متخصص سرطان در اروپا به تصویب رسید.

به گزارش شفا آنلاین، نشست سه جانبه‌ای با حضور رؤسای پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی، بنیاد فرهیختگان ایرانی در اروپا و رایزنی علمی و فناوری جمهوری اسلامی در اروپا در شهر بروکسل به میزبانی دکتر قربانی اصل رایزن علمی و فناوری ایران در اروپا برگزار شد.

در این نشست دکتر کیوان مجیدزاده، رییس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی با تشریح وضعیت سرطان و تحقیقات و درمان آن در کشور، گزارشی در خصوص پروژه‌های مشترک این پژوهشکده با مراکز معتبر اروپایی به‌ویژه با دانشگاه‌های آمستردام، لایدن و آیندهون هلند و نیز عضویت این پژوهشکده در کنسرسیوم جهانی ژنتیک(Genetics) سرطان پستان ارائه کرد.

دکتر رامین صرامی فروشانی، رییس بنیاد فرهیختگان ایرانی در اروپا (آیسفا) ضمن تشریح توانمندی‌های فنی موجود در اروپا، بر اهمیت استفاده از ظرفیت متخصصین ایرانی مقیم اروپا تاکید کرد.

رییس آیسفا افزود: با پشتیبانی مستمر و مؤثر رایزنی علمی در اروپا، شبکه‌های حرفه‌ای وتخصصی نخبگان و فرهیختگان ایرانی در علوم و فناوری‌های مختلف توسط ایسفا در حال شکل‌گیری است که قطعا در حمایت علمی و فناوری کشور مثمرثمر خواهد بود و زمینه به فعلیت رساندن و استفاده از پتانسیل بالقوه نخبگان ایرانی مقیم خارج را بیش از پیش فراهم خواهد آورد.

قربانی، نماینده علمی جمهوری اسلامی در اروپا نیز ضمن تاکید بر سیاست رایزنی بر گسترش و حمایت از شبکه‌های متخصصین ایرانی در اروپا، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی اجرایی برای تشکیل شبکه متخصصین ایرانی سرطان(Cancer) مستقر در اروپا توسط آیسفا و انستیتو معتمد صورت گیرد و رایزنی علمی و فناوری در اروپا نیز حمایت‌های لازم را در این خصوص بعمل آورد.

در راستای این پیشنهاد، مقرر شد شبکه‌ای متناظر از متخصصان داخلی توسط پژوهشکده معتمد در داخل کشور تشکیل شود و با تبیین و ایجاد مکانیسم پویا با حمایت رایزنی علمی و فناوری(Technology)، ارتباط بین این دو شبکه تقویت شود و زمینه همکاری‌های بیش از پیش متخصصین سرطان در داخل و خارج از کشور فراهم شود تا از این طریق تحقیقات و پروتکل‌های درمانی در خصوص این بیماری بهبود و ارتقاء یابد.
برچسب ها: سرطان ، فناوری ، ژنتیک
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: