به گزارش شفا آنلاین:- میزان بروز سقط ها به صورت منفرد 25-15 درصد می باشد که 1 درصد آنها به صورت سقط خودبه خودی دیده می شود که البته در بعضی از نژادها به 14-10 درصد هم می رسد.
- اصطلاح سقط کننده های اولیه (Primary aborters) غالباً برای توصیف زنانی به کار می رود که هرگز حاملگی موفقی نداشته اند و سقط کننده های ثانویه (secondary aborters) به زنانی گفته می شود که سقط های مکرر آنها متعاقب یک تولد زنده صورت گرفته است.
- برای زنانی که دارای سقط های متعدد همراه با حاملگی های طبیعی بینابینی هستند، طبقه بندی خاصی وجود ندارد. این مورد قبول همه است که برای یافتن علل احتمالی دفع مکرر محصولات حاملگی (recurrent pregnancy Loss-RRL) در اکثر بیماران بعد از سه بار سقط پشت سر هم و در زنان با سن بالای 30 تا 35 سال با دو بار سقط اندیکاسیون بررسیهای تشخصی وجود دارد.
- در مورد درمان زوجهای مبتلا به RPL، اختلاف نظر وجود دارد. علیرغم تبلیغات گسترده در این زمینه شواهد ناچیزی وجود دارد که تغذیه ضعیف، عفونت ها، دیابتهای تشخیص داده نشده، مواد توکسیک، یا آسیب های روانی، از عوامل اتیولوژیک مهم می باشند. آخرین و جدیترین فرضیات شامل آنتی بادیهای ضد تیروئیدی، غلظت بالای هورمون لوتئینیزه کننده (LH)در مرحله فولیکولی، عامل آمبریوتوکسیک مادری موجود در گردش خون، و نسبتهای غیرطبیعی زیر مجموعه های لنفوسیتی (سطوح بالای (CDS6 است.
- انجام آزمایشات غربالگری، کاربرد کمی در ارزیابی روتین بیماران مبتلا به RPL دارد. بطور کلاسیک، مطالعات عوامل آناتومیک، هورمونی، ژنتیک و اتوایمیون دراین باره توصیه شده است.
پزشک آنلاین