چاشنی های سالاد آماده می توانند از مزه خوبی برخوردار باشند، اما بسیاری از آنها حاوی رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی، و قند و نمک بیش از اندازه هستند.
شفا آنلاین: سبزیجات از جمله مواد غذایی مفید و سالم هستند، اما مصرف
مداوم بدون این که تغییری در مزه آنها ایجاد شود می تواند خسته کننده باشد.
یک چاشنی سالاد خوب <Good salad dressing>می تواند همه چیز را تغییر دهد. این در شرایطی است که
تهیه چاشنی های خوشمزه و سالم در خانه بسیار آسان است.
چاشنی های سالاد آماده می توانند از مزه خوبی برخوردار باشند، اما بسیاری
از آنها حاوی رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی، و قند و نمک بیش از اندازه
هستند.
چاشنی سالاد کنجد – زنجبیلمواد تشکیل دهنده:- یک سوم فنجان روغن زیتون فوق بکر
- دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
- یک چهارم فنجان سرکه برنج
- یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
- دو قاشق غذاخوری سس سویا
- یک قاشق غذاخوری عسل
- دو قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یا دو قاشق چای خوری پودر زنجبیل
دستورالعمل:تمامی
مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند
شیشه را تکان دهید. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو
ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.
ارزش تغذیه ای:- اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
- کالری: 123
- چربی کل: 12.4 گرم
- کلسترول: -
- سدیم: 220.7 میلی گرم
- کربوهیدرات کل: 2.9 گرم
- فیبر غذایی: 0.1 گرم
- قند: 2.2 گرم
- پروتئین: 0.4 گرم
مناسب برای مزه دار کردن گوشت، سالادهای آسیایی، سالاد رشته سرد
چاشنی سالاد لیموییمواد تشکیل دهنده:- یک چهارم فنجان سرکه
- دو قاشق غذاخوری خردل دیژون
- نصف فنجان روغن زیتون فوق بکر
- پوست و آب یک عدد لیمو (حدود چهار قاشق غذاخوری آبلیمو و سه قاشق چای خوری پوست لیمو)
- یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
- یک قاشق غذاخوری عسل
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- یک قاشق غذاخوری ارگانو تازه خرد شده یا دو قاشق غذاخوری ارگانو خشک شده
دستورالعمل:
1. تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید.
2. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.
ارزش تغذیه ای:- اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
- کالری: 133
- چربی کل: 13.6 گرم
- کلسترول: -
- سدیم: 333.2 میلی گرم
- کربوهیدرات کل: 2.9 گرم
- فیبر غذایی: 0.4 گرم
- قند: 2.2 گرم
- پروتئین: 0.2 گرم
مناسب برای انواع مختلف سالاد، مزه دار کردن مرغ و میگو