کد خبر: ۱۶۶۳۴۸
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 12
سالیانه 50 میلیارد دلار از طریق گردشگری(توریسم) پزشکی عاید کشورها می شود. مهمترین مزیت ایران در گردشگری پزشکی ارزان بودن خدمات پزشکی نسبت به کشورهای دیگر است
شفا آنلاین>سلامت>عضو کمیسیون سلامت اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تهران گردشگری سلامت را یکی از ظرفیت‌های حوزه سلامت کشور دانست و تاکید کرد، ایران می تواند محور گردشگری سلامت در منطقه شود.

به گزارش شفا آنلاین،«محسن بهرامی ارض اقدس »، افزود: در حوزه سلامت در کشور ما، خدمات مناسبی به ویژه در بخش عمل‌های جراحی ارائه می‌شود و به دلیل برخورداری از سطح بالای هتلینگ بیمارستانی و نیز تخصص پزشکان داخلی، این امکان وجود دارد که با سرمایه‌گذاری و تأمین مالی پروژه‌ها، کشور ما به محور توریسم سلامت در منطقه تبدیل شود.

وی از آمادگی شرکت تأمین سرمایه امین برای حضور در بازار سلامت خبر داد و گفت: در شرایط فعلی که تأمین نقدینگی یکی از مشکلات بنگاه‌های داخلی کشور است، شرکت تأمین سرمایه امین فصل جدیدی برای مشارکت با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در موضوع سلامت گشوده و با راه‌اندازی مرکز راهکارهای سلامت، به کمک فعالان حوزه دارو و سلامت کشور خواهد شتافت.

بهرامی با اشاره به اینکه حوزه سلامت در دولت دوازدهم از جهات گوناگونی مورد توجه قرار گرفته است، افزود: هدف اصلی افتتاح مرکز راهکارهای سلامت، ارائه خدمات مالی و در نهایت کاهش مشکلات مالی و هزینه‌های درمان در کشور و اعتبار بخشیدن به دفترچه‌های بیمه است.

رئیس هیات‌مدیره شرکت تامین سرمایه امین افزود: به طور اساسی تامین سرمایه اقدامی شبه بانکی است. در حوزه‌هایی که شاید بانک‌ها کمتر علاقه به حضور داشته باشند، تامین سرمایه به‌ طور عام و تامین سرمایه امین به طور خاص که از نخستین های بازار سرمایه در کشور است، می‌تواند پیشگام باشد.

بهرامی ادامه داد: ما پرچمدار شرکت‌های تامین سرمایه بوده و به لحاظ رتبه بندی و نیز میزان سرمایه از برترین‌ها هستیم و به جرأت می‌توان گفت از نظر هدایت و رهبری بازار سرمایه نیز این جایگاه را داریم که برای ورود به این عرصه، خط‌ شکنی کنیم و به نوعی چراغ سبز به دیگر شرکت‌های تأمین سرمایه نشان دهیم تا این مسیر را با ما طی کنند و اطمینان داشته باشند که اقدام آنها توأم با سود خواهد بود.

وی ایجاد هم‌افزایی در فعالیت کارخانجات و شرکت‌های تولیدی در حوزه سلامت را از دیگر مزایا و برنامه‌های مرکز راهکارهای سلامت برشمرد و گفت: فعالیت در قالب این مرکز این امکان را میسر می‌کند که تولیدات شرکت‌های داخلی و خارجی از تأمین دارو گرفته تا تجهیزات و نیز فعالیت‌های وارداتی، سرمایه‌گذاری و غیره نظام‌مند شده و ایجاد هم‌افزایی شود. این فعالیت به ویژه برای شرکت‌های مقیاس کوچک، فرصت برابری ایجاد می‌کند.

عضو هیأت ‌امنای ارزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه ارائه خدمات سلامت، بار مالی هنگفتی را بر دوش دولت نهاده است، تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از مراکز درمانی و دارویی کشور تا سطح داروخانه‌ها مطالبات زیادی از بخش سلامت و از سازمان‌های بیمه‌گر دارند و انباشته شدن این مطالبات، به نوبه خود این سازمان‌ها را نیز درگیر مشکلات مالی کرده است.

بهرامی با تاکید براینکه دولت به‌تنهایی قادر نیست بار سنگین سلامت(Health) مردم را به دوش کشد، افزود: خدماتی نظیر جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی و کمک به تامین مالی در حوزه سلامت که توسط شرکت تأمین سرمایه امین ارائه می شود، می‌تواند به حل این مسائل و مشکلات کمک کند.

وی از انتشار « گزارش تحلیلی بازار و صنعت دارویی ایران» توسط شرکت تامین سرمایه امین خبر داد و گفت:‌ زنجیره سلامت کشور را ارقام چند هزار میلیارد تومانی تشکیل می‌دهد و بازاری با چنین وسعت، نیازمند مجموعه اطلاعاتی شفاف است.

بهرامی تصریح کرد: اطلاعاتی که در این کتاب بر اساس بیش از 100 گزارش نهادهای بین‌المللی درباره بازار داروی ایران جمع‌آوری شده، بستر مناسبی را ایجاد می‌کند تا نگاه برون‌نگر که در چارچوب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیز وجود دارد، تحقق یابد.

علی ربیعی وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی مردادماه امسال در همایش تخصصی ساماندهی و آغاز عملیات اجرایی طرح گردشگری پزشکی تامین اجتماعی(Social Security) گفت: ایران می تواند سالیانه پذیرای یک میلیون گردشگر سلامت با هفت میلیارد دلار ارز آوری باشد.

وی می گوید: سالیانه 50 میلیارد دلار از طریق گردشگری(توریسم) پزشکی عاید کشورها می شود. مهمترین مزیت ایران در گردشگری پزشکی ارزان بودن خدمات پزشکی نسبت به کشورهای دیگر است.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، چالش اصلی فرآروی گردشگری درمانی ایران نبود مدیریت یکپارچه در این حوزه است و از آنجایی که چنین ایده هایی در ایران به طور تقریب نو تلقی می شود، به نظر می رسد تهیه طرحی که بتواند به شکل همه جانبه به این موضوع بپردازد و تجارب دیگر کشورها را مطالعه کند در سیاستگذاری برای جذب گردشگر در این حوزه موثر خواهد بود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: