کد خبر: ۱۶۶۲۶۷
تاریخ انتشار: ۰۳:۱۵ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 13
شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.
شفا آنلاین: شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.

مواد لازم (۶ تا ۸ نفر)

  •     ۶ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  •     ۲ عدد پیاز قرمز کوچک
  •     ۱ عدد فلفل قرمز شیرین
  •     نصف پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     ۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان
  •     ۲ قاشق چایخوری آویشن
  •     ۲ پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته
  •     ۲ عدد عصاره مرغ حل شده در  ⅔ پیمانه آب

 

طرز تهیه

1. گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز،  پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.

2. در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.

3.  پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.

4. حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.

5. بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید. یک ورقه آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.
برچسب ها: دمپختک ، مرغ ، گوجه فرنگی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: