شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.
شفا آنلاین: شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.
مواد لازم (۶ تا ۸ نفر)- ۶ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
- ۲ عدد پیاز قرمز کوچک
- ۱ عدد فلفل قرمز شیرین
- نصف پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- ۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان
- ۲ قاشق چایخوری آویشن
- ۲ پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته
- ۲ عدد عصاره مرغ حل شده در ⅔ پیمانه آب
طرز تهیه
1. گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.
2. در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.
3. پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.
4. حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.
5.
بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. در
آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید. یک ورقه
آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به
مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.