کد خبر: ۱۶۶۱۱۳
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 11
آشنایی با برخی روش‌های ساده می‌تواند شما را از ابتلا به سندروم تونل کارپال دور نگاه دارد
شفاآنلاین>سلامت> سندروم تونل کارپال معروف به «کارپ»، سندرومی است شایع که خیلی‌ها به آن مبتلا هستند و به دلیل تحت فشار قرار گرفتن عصب مچ دست بروز پیدا می‌کند. بیمار مبتلا معمولاً از خواب رفتگی یا گزگز دست بخصوص هنگام شب شکایت می‌کند و ممکن است تحت تأثیر بیماری، دست فرد دچار ضعف حرکتی شود؛ آشنایی با برخی روش‌های ساده می‌تواند شما را از ابتلا به سندروم تونل کارپال دور نگاه دارد.

به گزارش شفاآنلاین، دکترمجید ظهرابی، درباره این سندروم می‌گوید: اگرچه نمی‌توان روشی قطعی برای کاهش ریسک ابتلا به این مشکل پیشنهاد کرد اما با رعایت وضعیت‌های مناسب بدن، استفاده از وسایل کمکی مثل پدهای مناسب هنگام کار با موس کامپیوتر(Computer)، انجام نرمش‌های کششی مناسب در طول ساعات کاری و برخی اقدامات دیگر، می‌توان تا حد قابل توجهی از پیدایش یا تشدید این سندروم جلوگیری کرد.

 این متخصص و جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات در زمینه درمان این سندروم با جراحی توضیح می‌دهد: به طور معمول، بین دو تا سه هفته بعد از عمل جراحی، فیزیوتراپی و تقویت عضلات دست با حرکت درمانی شروع می‌شود و بتدریج می‌ توان برای انجام کارها از این دست استفاده کرد.
بسته به شرایط بیمار (Patient)و شدت درگیری عصب، ممکن است بهبودی کامل یا تقریباً کامل چندماه تا یک سال هم طول بکشد.


برچسب ها: سلامت ، حرکات ، بیمار
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: