کد خبر: ۱۶۴۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۵ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۶ - 2017August 31
سال‌هاست که باور بر آن بوده که مصرف مقدار زیاد میوه، سبزیجات و حبوبات باعث دور ماندن از بیماری قلبی می‌شود اما مطالعه جدیدی بیان می‌کند که انتخاب غذاهای گیاهی اشتباه ممکن است اثر عکس داشته باشد.
 سال‌هاست که باور بر آن بوده که مصرف مقدار زیاد میوه، سبزیجات و حبوبات باعث دور ماندن از بیماری قلبی می‌شود اما مطالعه جدیدی بیان می‌کند که انتخاب غذاهای گیاهی اشتباه ممکن است اثر عکس داشته باشد.

به گزارش شفا آنلاین: ، مطالعه بیش از ۲۰۰ هزار پزشک امریکایی نشان داد آنهایی که غذاهای گیاهی سالم فراوان مثل سبزیجات، لوبیا و غلات سبوس‌دار می‌خوردند، کمتر به بیماری قلبی دچار می‌شدند.


با این حال این قضیه در مورد کسانی که از غذاهای گیاهی اما غیر سالم استفاده می‌کردند، صدق نمی‌کرد.

در واقع، مضرات رژیم‌های پر از پاستا، نان، سیب‌زمینی و شیرینی‌جات از رژیم‌های محصولات حیوانی کمتر نبود.

محقق راهبر مطالعه، آمبیکا ساتیجا، فلوی فوق‌دکتری دانشکده سلامت جمعی هاروارد در بوستون، گفت: «غذاهای گیاهی شبیه هم نیستند.»

به گفته او، مهم است که افراد کیفیت غذاهای گیاهی انتخابی خود را در نظر داشته باشند.

ساتیجا خاطرنشان کرد که این مطالعه به طور خاص به بررسی رژیم‌های گیاهی نپرداخته است. بنا بر این یافته‌ها نمی‌توانند نحوه اثر این رژیم‌ها را بر خطر بیماری قلبی روشن سازند.

اما به گفته دکتر کیم ویلیامز، رئیس بخش بیماری‌های قلب مرکز پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو، دیگر مطالعات رژیم‌های گیاهی را به کاهش خطر ابتلا به دیابت، فشار خون و بیماری قلبی پیوند داده‌اند.MedLinePlus

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: