کد خبر: ۱۶۴۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - 2017August 29
همکاران ما در تلاش هستند با استفاده از محصولات میکروبی و سموم آن دارویی برای درمان سرطان های سینه و فیبروسارکوما (نوعی توده بدخیم ناشی از بافت فیبری) را تولید کنند
شفا آنلاین>سلامت>دبیر علمی هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران گفت: همکاران ما در تلاش هستند با استفاده از محصولات میکروبی و سموم آن دارویی برای درمان سرطان های سینه و فیبروسارکوما (نوعی توده بدخیم ناشی از بافت فیبری) را تولید کنند.

به گزار شفا آنلاین،دکتر عباسعلی ایمانی فولادی روز سه شنبه در حاشیه اولین روزز از کنگره سه روزه بین المللی میکروب شناسی ایران در جمع خبرنگاران افزود: در ابتدای این مسیر تحقیقاتی هستیم و امیدواریم در آینده شاهد به نتیجه رسیده آن باشیم.

وی ادامه داد: کارهای خوبی تاکنون در این زمینه انجام و نتیجه تحقیقات آن در مجلات معتبر منتشر شده است. اگر حمایت های لازم از پژوهشگران انجام گیرد و تجهیزات و امکانات در اخیتار گذاشته شود، می توان شاهد نتایج خوبی در آینده بود.

ایمانی فولادی بیان کرد: تاکنون نتوانستیم در کشور دارویی در این زمینه تولید کنیم؛ اما در دنیا دو قلم دارو در این زمینه معرفی شده است.

وی افزود: چند پایان نامه در زمینه استفاده از میکروب ها برای درمان برخی بیماری انجام و همچنین تعدادی کارهای تحقیقاتی ارزشمند در این زمینه صورت گرفته است. خوشبختانه دانشجویان دکترای ما به ثمر نشسته و می توانند در این زمینه کارهای خوبی انجام دهند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با اشاره به اینکه در صدد هستیم چهره زیبای میکروب(microbe) ها را در این کنگره به نمایش بگذاریم، گفت: همیشه میکروب ها در بیماری ها نقش ندارند بلکه در درمان بیماری ها هم موثر هستند.

ایمانی فولادی ادامه داد: از توکسین ها و متابولیت های میکروبی برای درمان سرطان استفاده می شود و دنیا به این سمت می رود که بتواند از میکروب ها و محصولات میکروب ها در درمان سرطان استفاده کند.

ایمانی فولادی همچنین اظهار کرد: در این دوره از کنگره 1500 شرکت کننده داشتیم که از این تعداد 1200 مقاله پذیرش شده است.

وی افزود: تعداد سخنرانان و سالن های سخنرانی را در کنگره امسال افزایش داده ایم و فرصت بیشتری برای ارائه سخنرانی به همکاران میکروب شناس دور از مرکز داده شده است، 140 سخنرانی در 4 سالن دانشکده پزشکی دانشگاه تهران در سه روز کنگره خواهیم داشت.

دبیر علمی هیجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی(bacteriology) ایران خاطرنشان کرد: پنل های جدیدی شامل پنل میکروبیوتا پنل مربوط به سلول های بنیادی در مقابله با عفونت ها و پنل متابولیت های میکروبی و سرطان را تدارک دیده ایم که به طور کلی بحث تازه ای است.

وی یادآور شد: همچنین به موضوعاتی مانند مدیریت آزمایشگاه ها توجه کرده ایم و در این زمینه پنل پاتولوژی میکروب شناسی راهبردی را برنامه ریزی کرده ایم.

*** تأثیر میکروب‌ها در بروز بیماری‌های قلبی و عروقی
دبیر اجرایی هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی نیز گفت: میکروبیوتا‌ می‌توانند در بروز بیماری‌های غیر عفونی مختلفی تاثیر گذار باشند و امروزه ثابت شده این نوع میکروب ها تاثیر زیادی در بروز بیماری‌های مربوط به اعصاب و روان، قلبی و عروقی، چاقی، دیابت و بیماری های متابولیک دارند.

داود دربان ساروخلیل اظهار کرد: مقامت‌های میکروبی نسبت به دارو، زئونوزها و میکروب شناسی دامپزشکی، میکروب شناسی مواد غذایی، عفونت‌های(Infection) بیمارستانی ، واکسن‌های میکروبی، میکروبیوم، انکولوژی و اخلاق در پژوهش از جمله محورهای مورد بحث در این کنگره است.

دربان با بیان اینکه 10 برابر سلول‌های بدن، میکروب ها در بدن انسان وجود دارند، گفت: این میکروب‌ها می‌توانند در بروز بیماری‌های غیر عفونی مختلفی مانند بیماری های اعصاب و روان، قلبی و عروقی، چاقی، دیابت و بیماری های متابولیک دارند.

وی اضافه کرد: با توجه به مطالعات اخیر در دنیا نشان داده شده که وجود و فعالیت میکروب ها در دهان نیز می تواند در زایمان زودرس، بیماری قلبی و عروقی و حتی در بروز آلزایمر موثر باشد.

دبیر اجرایی هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران در ادامه گفت: موضوعات و دستاوردهای روز دنیا همانند میکروبیوتا و بیماری‌های غیرعفونی، سلول‌های بنیادی و درمان بیماری‌های عفونی، راهبردهای نوین در مدیریت آزمایشگاه، مدیریت مقاومت های باکتریایی، بیماریهای عفونی نوپدید و بازپدید، متابولیت های میکروبی و آنتی بیوتیک ها با منشا گیاهی در قالب پانل های مختلف با حضور اساتید مجرب داخلی و خارجی در این کنگره مطرح خواهد شد.

این کنگره سه روزه از امروز تا پنج شنبه در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران به همت انجمن میکروب شناسی با محورهای مقاومت های میکروبی نسبت به داروها، میکروب شناسی مواد غذایی، عفونت های بیمارستانی، واکسن های میکروبی، میکروبیوم، اخلاق در پژوهش، زئونوزها (بیماری های مشترک بین انسان و حیوان) و میکروب شناسی دامپزشکی، پروبیوتیک ها و پربیوتیک ها با حضور اساتید داخلی و خارجی این حوزه برگزار می شود.

همچنین در جلسه امروز نیکول گیزو مدیر بخش پیشگیری مولکولی و درمان بیماری ها به عنوان یکی از سخنرانان کلیدی در مورد روند تکاملی باکتری بوردتلا منشا بیماری سیاه سرفه صحبت کرد.
پروفسور آندرآ ماسوتی از ایتالیا و پروفسور خاویر گارااو از اسپانیا نیز از دیگر سخنرانان کلیدیی این کنگره بودند که امروز سخنرانی کردند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: