کد خبر: ۱۶۳۶۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 22
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از اسانس و رنگ‌های غیر مجاز در چای، بیماری‌های غیر واگیر در دراز مدت در افراد ایجاد می‌کند
شفاآنلاین>تغذیه> رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از اسانس و رنگ‌های غیر مجاز در چای، بیماری‌های غیر واگیر در دراز مدت در افراد ایجاد می‌کند.

به گزارش شفاآنلاین، محمدحسین عزیزی بیماری غیر واگیر اظهار کرد: نوشیدن چای بعد از غذا احتمال بروز فقر آهن را به خصوص در میان افراد مستعد افزایش می‌دهد اما اگر این نوشیدنی به صورت سالم(Healthy) و طبیعی مصرف شود می‌تواند از بروز بسیاری از سکته‌ها و بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

وی بیان کرد: اگر برگ‌های چای در مراحل اولیه چیدن خشک شود و غنچه‌های چای باز نشده باشد، به آن در اصطلاح چای(Tea) سفید می‌گویند که معمولا در بین مردم ایران مصرف آن رایج نیست.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: چای‌های عطری که دارای اسانس رنگ‌های غیرطبیعی بوده می‌تواند سلامت افراد را در دراز مدت به خطر بیاندازد.

 وی تصریح کرد: متاسفانه 50 درصد چای‌هایی که در بازار داخلی به فروش می‌رسد، از کشورهای هند و امارات وارد می‌شود که اکثرا عطری بوده و دارای اسانس و رنگ‌های مختلفی هستند که اگر این رنگ‌ها از سلامت کامل برخوردار نباشند در دراز مدت باعث بروز سرطان‌های مختلف در بدن افراد می‌شود.

 عزیزی یادآور شد:چای دارای آنتی اکسیدان بوده و در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله قلبی و عروقی و سرطان موثر است که در صورت طبیعی نبودن عطر و رنگ اضافه شده می‌تواند نتایجی عکس را برای افراد ایجاد کند.
برچسب ها: چای ، تغذیه ، سالم
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: