کد خبر: ۱۶۳۵۳۳
تاریخ انتشار: ۰۳:۳۰ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 22
از هرکسی که سبک زندگی سالمی دارد بپرسید رمز سلامتش چیست، بیشترشان خواهند گفت برنامه ریزی درست غذایی، کلید سلامتی است.
شفا آنلاین:در این مطلب، پنج شیوه‌ی سالم تهیه‌ی مرغ مارینه را به شما توصیه می کنیم که به راحتی می‌توانید در فریز منجمدشان کرده و از خوردن‌ شان هم لذت ببرید.



به گزارش شفا آنلاین:اگر برای برنامه ریزی و تهیه‌ی مواد اولیه‌ی غذا یک ساعت وقت بگذارید، روزهایی که مشغله‌های زیادی دارید، شام و ناهارتان روی میز آماده خواهد بود.

هر دستوری که ارا‌ئه می‌شود برای دو عدد سینه‌ی بدون استخوان مرغ است که شما می‌توانید به نسبت هر تعدادی که دوست دارید، تغییرش دهید. برای هر دستور، تمام مواد را همراه مرغ ترکیب کرده و در کیسه‌ی فریزر قرار دهید. اگر مواد را در زیپ کیپ قرار دهید، می‌توانید تا سه ماه آنها را در فریزر نگه دارید.
 
مارینه ی گشنیز و لیمو:

 
 
در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • آب و پوست رنده‌ شده‌ی یک عدد لیموترش
  • نصف فنجان گشنیز خُرد شده
  • یک حبه سیر خُرد شده
  • یک قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • نمک و فلفل



مارینه ی لیمو و ادویه:

 
 
در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • آب و پوست رنده شده‌ی یک عدد لیموترش
  • یک قاشق چایخوری جعفری خرد شده
  • یک قاشق چایخوری مریم گلی خرد شده
  • یک قاشق چایخوری رزماری خرد شده
  • یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده
  • یک حبه سیر خرد شده
  • ونمک و فلفل
 

 
مارینه با سس تریاکی:
 

 

در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری سویا سس
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • یک چهارم فنجان شکر قهوه‌ای
  • یک حبه سیر خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
  •  نمک و فلفل
 


مارینه با سس کاری و نارگیل:

 
 
در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:

  • نصف فنجان شیر نارگیل
  • یک قاشق غذاخوری پودر کاری
  • یک حبه سیر خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک و فلفل
 
 
 مارینه با  عسل و بالزامیک:

 
 
در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:
 
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • یک حبه سیر خرد شده
  • یک چهارم فنجان برنج قهوه‌ای
  • ونصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک و فلفل.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: