کد خبر: ۱۶۳۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 20
امروزه اغلب از خاصیت طعم دهندگی سیر در تهیه غذاهای مختلف استفاده می‌شود، اما این دانه شگفت به دلیل دارا بودن خواص متعدد، کاربرد دارویی و درمانی فراوانی نیز دارد. این دانه پر خاصیت، با باکتری‌های مضر، ویروس‌ها و قارچ‌ها می‌جنگد.
شفا آنلاین>سلامت>پیامبر اکرم(ص) در حدیثی به خوردن دانه‌ای تشویق کردند که هفتاد بیماری به واسطه استفاده از آن شفا می‌یابد.

به گزارش شفا آنلاین،امروزه اغلب از خاصیت طعم دهندگی سیر در تهیه غذاهای مختلف استفاده می‌شود، اما این دانه شگفت به دلیل دارا بودن خواص متعدد، کاربرد دارویی و درمانی فراوانی نیز دارد. این دانه پر خاصیت، با باکتری‌های مضر، ویروس‌ها و قارچ‌ها می‌جنگد.

 سیر براى تقویت بدن و پیشگیرى از بیمارى‌هاى گوناگون اثر شگرفی داشته و در تقویت بنیه و جلوگیرى از تصلّب شرایین و پایین کشیدن فشار خون دارویی کامل و مؤثر محسوب می‌شود. علاوه بر این، به عضلات قلب نشاط مى‌دهد و جریان خون را در رگ‌ها تنظیم و صاف مى‌کند و همچنین در پیرى‌هاى زودرس که نتیجه فساد خون است و نیز در روماتیسم و بواسیر اثرى شفابخش دارد.

برچسب ها: سیر ، سلامت ، دانه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: