کد خبر: ۱۶۳۳۴۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 20
عسل یکی از مقوی ترین و بهترین مواد غذایی است که باید در سبد غذایی روزانه قرار بگیرد. در برخی از موارد پیش می آید که عسل شکرک بزند.

شفا آنلاین:عسل یکی از مقوی ترین و بهترین مواد غذایی است که باید در سبد غذایی روزانه قرار بگیرد. در برخی از موارد پیش می آید که عسل شکرک بزند. در این مقاله به شما راهی نشان می دهیم که به شما کمک می کند شکرک عسل <Sugar honey>را از بین ببرید.


به گزارش شفا آنلاین:می توانید عسل را در ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید به صورتی که آب داخل آن نشود. ظرف بزرگ تر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف آب بگذارید، اگر فکر می کنید که ظرف عسل وارونه می شود یا تکان می خورد، یک جسم سنگین روی آن بگذارید تا ثابت بماند. اجاق گاز را روشن کنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به حالت اولیه برمی گردد.

 

چند مورد از ناراحتی‌های شایع که عسل در درمان آنها نقش زیادی دارد

پیشگیری از سرماخوردگی

 حل کردن یک قاشق مرباخوری عسل در نصف استکان آبلیمو و آب گرم، در آغاز پیدایش علائم سرماخوردگی، سبب بهبود سریع شما می گردد.

 

درمان زخم ها

می توان از گاز استریل آغشته به عسل برای درمان سوختگی‌ها و زخم‌ها استفاده کرد. همچنین برای تسکین درد ناشی از نیش حشرات و جلوگیری از بروز عفونت مفید است.

 

تسکین دهنده‌ی درد گلو

می توانید با مصرف یک قاشق چای خوری عسل حل شده در آب ولرم و کمی آبلیمو، گلودرد خود را بهبود ببخشید.

 

علاجی برای آلرژی‌ها 

مصرف روزانه‌ی یک قاشق چایخوری عسل تازه و طبیعی، برای حساسیت‌ها بسیار مفید است.

 

قطع سرفه

پوست گلابی را جدا کنید و وسط آن را گود کنید. مقداری عسل در وسط گلابی بریزید و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بخارپز کنید، یا به طور معمولی آن بپزید. سه مرتبه در روز از این ماده ی غذایی مصرف کنید تا ریه های تان قوت بگیرند. با این کار می توانید سرفه‌های آزاردهنده را مهار کنید.

در روشی دیگر، می توانید وسط شلغم را خالی کرده و مقداری عسل داخلش بریزید. بعد از ۲۴ ساعت، محتویات داخلی آن را میل کنید. سرفه شما بهبود می یابد.

 

درمان یبوست

بعد از اینکه صبح از خواب بیدار شدید، ۱۲ روز آب ولرم را همراه‌ با یک قاشق غذاخوری عسل، قبل از صبحانه با شکم خالی میل کنید.

برچسب ها: عسل ، شکرک ، سبد غذایی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: