شفا آنلاین:عسل یکی از مقوی ترین و بهترین مواد غذایی است که باید در سبد غذایی روزانه قرار بگیرد. در برخی از موارد پیش می آید که عسل شکرک بزند. در این مقاله به شما راهی نشان می دهیم که به شما کمک می کند شکرک عسل <Sugar honey>را از بین ببرید.
به گزارش شفا آنلاین:می توانید عسل را در ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید به صورتی که آب داخل آن نشود. ظرف بزرگ تر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف آب بگذارید، اگر فکر می کنید که ظرف عسل وارونه می شود یا تکان می خورد، یک جسم سنگین روی آن بگذارید تا ثابت بماند. اجاق گاز را روشن کنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به حالت اولیه برمی گردد.
حل کردن یک قاشق مرباخوری عسل در نصف استکان آبلیمو و آب گرم، در آغاز پیدایش علائم سرماخوردگی، سبب بهبود سریع شما می گردد.
می توان از گاز استریل آغشته به عسل برای درمان سوختگیها و زخمها استفاده کرد. همچنین برای تسکین درد ناشی از نیش حشرات و جلوگیری از بروز عفونت مفید است.
می توانید با مصرف یک قاشق چای خوری عسل حل شده در آب ولرم و کمی آبلیمو، گلودرد خود را بهبود ببخشید.
مصرف روزانهی یک قاشق چایخوری عسل تازه و طبیعی، برای حساسیتها بسیار مفید است.
پوست گلابی را جدا کنید و وسط آن را گود کنید. مقداری عسل در وسط گلابی بریزید و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بخارپز کنید، یا به طور معمولی آن بپزید. سه مرتبه در روز از این ماده ی غذایی مصرف کنید تا ریه های تان قوت بگیرند. با این کار می توانید سرفههای آزاردهنده را مهار کنید.
در روشی دیگر، می توانید وسط شلغم را خالی کرده و مقداری عسل داخلش بریزید. بعد از ۲۴ ساعت، محتویات داخلی آن را میل کنید. سرفه شما بهبود می یابد.
بعد از اینکه صبح از خواب بیدار شدید، ۱۲ روز آب ولرم را همراه با یک قاشق غذاخوری عسل، قبل از صبحانه با شکم خالی میل کنید.