کد خبر: ۱۶۳۲۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 19
یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی درباره باید و نبایدهای به‌کارگیری ظروف کریستال که نوعی از آنها باعث ورود سم به خون می‌شود، توضیحاتی ارائه کرد
شفاآنلاین>سلامت> یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی درباره باید و نبایدهای به‌کارگیری ظروف کریستال که نوعی از آنها باعث ورود سم به خون می‌شود، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شفاآنلاین، فرهاد فلاح کارشناس (Expert)سازمان میراث فرهنگی درباره عدم استفاده از ظروف کریستال برای کاربردهای خوراکی اظهار داشت: کریستال 24 درصد سمی است و مورد مصرف خوراکی نباید قرار بگیرد، مثلاً نباید در چنین ظروفی ماست، ترشی، چای و نوشیدنی‌های گرم ریخت شود.

وی ادامه داد: برای مصرف خوراکی با ظروف کریستال باید از کریستال 10 الی 12 درصد استفاده شود زیرا درصد بالاتر سمی است و وارد خون(Blood) شده و باعث مسمومیت می‌شود.

رئیس گروه حمایت از تولید صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: روی کریستال‌ها براساس قوانین سازمان بهداشت جهانی باید لیبل طلایی زده شود، که مثلاً این کریستال 10 درصد Pb است و یا 24 Pb دارد.

برچسب ها: کریستال ، سلامت ، مرگ
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: