کد خبر: ۱۶۲۹۳۲
تاریخ انتشار: ۰۲:۱۵ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 17
نوشیدن چای سیاه به پیشگیری از آنفلوانزا کمک می‌کند چراکه ترکیب موجود در این نوشیدنی می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.

شفا آنلاین:محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا دریافتند یک میکروب خاص موجود در روده با تجزیه ترکیبات طبیعی موسوم به فلاونوئیدها می‌تواند از بروز عفونت‌های شدید آنفلوانزا در موش‌ها پیشگیری کند.


به گزارش شفا آنلاین:به گفته محققان، این شیوه برای جلوگیری از آسیب شدید ناشی از آنفلوانزا زمانی که تماس قبل از عفونت با ویروس آنفلوانزا روی دهد، موثر است. فلاونوئیدها معمولا در چای سیاه و بلوبری یافت می‌شوند. در مطالعات قبلی مشخص شده بود که میکروبیوم روده در محافظت در مقابل عفونت‌های شدید آنفلوانزا نقش مهمی دارد، از اینرو در این مطالعه، محققان با هدف شناسایی میکروب‌های روده دارای چنین نقش حفاظتی به مطالعه پرداختند. به گفته محققان، تنها داشتن رژیم غذایی غنی از فلاونوئیدها مهم نیست؛ بلکه نتایج ما نشان می‌دهد که فرد باید دارای میکروب‌های مناسبی در روده باشد تا از این فلاونوئیدها برای کنترل سیستم ایمنی استفاده کند.سپید
HealthDay

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: