کد خبر: ۱۶۲۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 15
عصاره چای سبز موسوم به EGCG دندان ها را در مقابل فرسودگی، مسواک زدن سفت و خشن، و پیشگیری از تشکیل بیوفیلم های دندانی مقاوم می کند
شفا آنلاین>سلامت>تیمی از محققان فرمول جدیدی را با عصاره چای سبز ایجاد کرده اند که می تواند به حل مشکل دندان های حساس و همچنین به پیشگیری از کرم خوردگی دندان کمک کند.

به گزارش شفا آنلاین، مطالعه محققان دانشگاه ووهان چین نشان می دهد عصاره چای سبز(Green tea) موسوم به EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) دندان ها را در مقابل فرسودگی، مسواک زدن سفت و خشن، و پیشگیری از تشکیل بیوفیلم های دندانی مقاوم می کند.

هنگامی که لایه های محافظ دندان ساییده می شوند، یک بافت استخوانی به نام دنتین پدیدار می شود.

این بافت شامل مجاری توخالی میکروسکوپی است که در صورت پدیدارشدن، اجازه می دهد مایعات گرم و سرد و مواد غذایی در تماس با پایانه های عصبی دندان ها قرار گرفته و موجب درد شوند. دنتین بدون محافظ هم در برابر ایجاد کرم خوردگی اسیب پذیر است.

کوی هوانگ، سرپرست تیم تحقیق، و همکارانش همزمان درصدد برطرف کردن این حساسیت و مقابله با باکتری(Bacteria) ها برآمدند. آنها از نانوهیدروکسی آپاتیت و EGCG استفاده کردند که نشان داده شده است برای مبارزه با «استرپتوکوک موتان»ها، که بیوفیلم هایی را ایجاد کرده که باعث کرم خوردگی می شوند، موثر هستند.

این ترکیبات با نانوذرات سیلیسیم معدنی که در مقابل اسید و سایش مقاوم هستند، ترکیب شدند. آنها نوشیدنی ها را روی دندان های عقل کشیده شده آزمایش کردند و متوجه شدند که این فرمول مجاری دنتین را می بندد.

برچسب ها: چای سبز ، باکتری ، دندان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: