هر ماده غذایی که از طریق گمرک وارد کشور میشود به وسیله آزمایشهای مختلف تست و پس از نمونهگیری در صورت اطمینان پیدا کردن از سلامت محصول اجازه خروج از گمرک و توزیع در بازار داخلی کشور صادر میشود.
شفا آنلاین>سلامت>رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه تخممرغ خراب عامل ابتلای افراد به بیماری حصبه(Typhoid disease) است، گفت: همه تخممرغها حاوی میکروب سالمونلیا هستند.به گزارش شفا آنلاین،محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: هر ماده غذایی که از طریق گمرک وارد کشور میشود به وسیله آزمایشهای مختلف تست و پس از نمونهگیری در صورت اطمینان پیدا کردن از سلامت محصول اجازه خروج از گمرک و توزیع در بازار داخلی کشور صادر میشود.وی بیان کرد: تخممرغهای وارداتی باید گواهی بهداشت، آنالیز و همچنین گواهینامههای سلامت را برای توزیع در بازار کشور دریافت کنند که در صورت سالم بودن تخممرغها اجازه خروج و فروش به مردم از سوی نهاد مربوطه صادر می شود.عزیزی عنوان کرد: احتمال آلوده بودن تخممرغها بعد از گذراندن آزمایشهای مختلف و نمونهبرداری بسیار کم است اما به طور کلی این ماده غذایی به دلیل پخته شدن مشکلات خاصی ایجاد نمیکند.وی با بیان اینکه انتشار اخباری مبنی بر آلوده بودن تخممرغهای فرانسوی و اتحادیه اروپا افزود: انتشار اخباری مبنی بر آلوده بودن تخممرغهای فرانسوی بیشتر جنبه رقابتی و تبلیغاتی دارد و برخی افراد سودجو میخواهند از این قضیه به نفع خودشان استفاده کنند.رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه تخممرغ خراب عامل ابتلای افراد به بیماری حصبه است، گفت: همه تخممرغها حاوی میکروب سالمونلیا هستند که در حالت کلی وجود این میکروب نباید از حد مجاز تعیین شده افزایش پیدا کند.