کد خبر: ۱۶۲۷۷۰
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 14
هر ماده غذایی‌ که از طریق گمرک‌ وارد کشور می‌شود به وسیله آزمایش‌های مختلف‌ تست‌ و پس از نمونه‌گیری در صورت اطمینان‌ پیدا کردن از سلامت محصول اجازه خروج از گمرک‌ و توزیع در بازار داخلی کشور صادر می‌شود.
شفا آنلاین>سلامت>رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه تخم‌مرغ خراب عامل ابتلای افراد به بیماری حصبه‌(Typhoid disease) است، گفت: همه تخم‌مرغ‌ها حاوی میکروب‌ سالمونلیا‌ هستند.

به گزارش شفا آنلاین،محمدحسین‌ عزیزی‌ رئیس‌ انجمن صنایع غذایی ایران‌  اظهار کرد: هر ماده غذایی‌ که از طریق گمرک‌ وارد کشور می‌شود به وسیله آزمایش‌های مختلف‌ تست‌ و پس از نمونه‌گیری در صورت اطمینان‌ پیدا کردن از سلامت محصول اجازه خروج از گمرک‌ و توزیع در بازار داخلی کشور صادر می‌شود.

وی بیان کرد: تخم‌مرغ‌های وارداتی‌ باید گواهی بهداشت، آنالیز‌ و همچنین گواهینامه‌های سلامت را برای توزیع در بازار کشور‌ دریافت کنند که در صورت سالم بودن تخم‌مرغ‌ها اجازه خروج‌ و فروش به مردم از سوی نهاد مربوطه صادر می شود.

عزیزی‌ عنوان کرد: احتمال آلوده بودن تخم‌مرغ‌ها بعد از گذراندن‌ آزمایش‌های مختلف و نمونه‌برداری بسیار کم است اما به طور کلی‌ این ماده غذایی به دلیل پخته شدن مشکلات خاصی ایجاد نمی‌کند.

وی با بیان اینکه انتشار اخباری مبنی بر آلوده بودن تخم‌مرغ‌های فرانسوی و اتحادیه اروپا افزود: انتشار اخباری مبنی بر آلوده بودن تخم‌مرغ‌های فرانسوی‌ بیشتر جنبه رقابتی‌ و تبلیغاتی‌ دارد و برخی افراد سو‌‌دجو می‌خواهند از این قضیه به نفع خودشان استفاده کنند.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه تخم‌مرغ خراب عامل ابتلای افراد به  بیماری حصبه‌ است، گفت: همه تخم‌مرغ‌ها حاوی میکروب‌ سالمونلیا‌ هستند که در  حالت کلی وجود این میکروب نباید از حد مجاز تعیین شده افزایش پیدا کند.
برچسب ها: گمرک ، سلامت ، حصبه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: